Raw Food: Frangipane met Frambozenconfituur

Geüpdatet op 26 februari 2018 door Raw Food Chef Julie
Raw Food: Frangipane met Frambozenconfituur

Frangipane met Frambozenconfituur

Hallo! Ik ben Julie Van den Kerchove, een raw food* chef opgeleid in Californië. Ik wil hier graag mijn ervaringen met jou delen. Mijn passie voor raw food kwam er niet zomaar. Ik werd als studente heel erg ziek en raw food hielp me om chronische vermoeidheid te overwinnen. Lees hier het verhaal. Ik hoop dat mijn raw food recepten je zullen inspireren om zelf ook aan de slag te gaan in de keuken!

*Raw food gerechten worden bereid met voornamelijk verse groenten, fruit, noten en zaden die niet worden verhit boven ongeveer 48° Celsius om zoveel mogelijk vitaminen, mineralen en smaak te behouden. Elk gerecht is volledig vrij van geraffineerde suikers, melkproducten, gluten en kunstmatige toevoegingen. Raw food zal je helpen om meer energie te krijgen, je ideale gewicht te bereiken, je gezondheid & uithoudingsvermogen te verbeteren en elke dag te genieten van een stralende huid.

Ben je op zoek naar meer informatie en eenvoudige recepten? Surf dan zeker naar Julie's Lifestyle en download je gratis receptenboek!

Als kind was ik verzot op snoep. Ik zal nooit vergeten hoe ik ooit eens mijn mond zo vol stak dat de snoepjes er haast weer uitvielen. Mijn moeder was even weg om mijn jongere zus in te stoppen, dus ik rende als de bliksem naar de snoepgoedkast, nam een klein handvol snoepjes, propte ze in mijn mond en liep snel terug naar de zetel voor mijn moeder iets zou merken. Natuurlijk had ze gehoord hoe ik als een kleine maniak door de keuken aan het rennen was, dus ze kwam meteen kijken wat er aan de hand was. Toen ze me vroeg of ik misschien een snoepje had genomen, probeerde ik dat met een overvolle mond te ontkennen. Het moet een grappig gezicht geweest zijn! Het verdict: 2 weken zonder snoep.

Tegenwoordig houd ik nog steeds van zoet. Elke dag eet ik zoveel fruit als ik wil, en af en toe trakteer ik mezelf ook op een ‘raw vegan’ dessert zoals chocolademousse of appelcrumble. Ben jij ook gek op al wat zoet is? Valentijnsdag is het perfecte moment om jou en je partner te trakteren op een zoet tussendoortje zoals deze Frangipane met Frambozenconfituur. Geniet ervan!

Voor het recept, klik HIER.

Frangipane met Frambozenconfituur