Dit wordt de opvolger van Josje Huismans Beauty & The Beast musical

Geüpdatet op 3 mei 2019 door Isabelle
Dit wordt de opvolger van Josje Huismans Beauty & The Beast musical

Een jaar na Beauty & The Beast, wordt Vlaanderen opnieuw op een magische musical getrakteerd. Marmelade, het productiehuis achter het succesproject met Josje Huisman in de hoofdrol, brengt dit jaar Disneys Kleine Zeemeermin tot leven. Diep in de zee, everybody!

Goed nieuws voor alle nostalgische zielen die graag nog eens de longen uit hun lijf willen zingen. Ariel, Botje, Prins Erik en co komen deze winter tot leven op de planken van de Flanders Expo Gent. Het musicalformaat van ’s werelds bekendste zeesprookje kent in het buitenland al jaren succes, meer zelfs: het viert haar tiende verjaardag, en krijgt bij deze eindelijk een versie voor het Vlaamse publiek.Het wordt een ongezien totaalspektakel in een originele setting met prachtige stemmen, verrassende effecten en duizelingwekkende acrobatie. De bezoeker duikt al van bij de ingang “diep in de zee” om de magische onderwaterwereld van ‘The Little Mermaid’ te ontdekken. Beleving staat hierbij centraal. We willen een verrassende en ontroerende ervaring creëren voor jong en oud,” zo belooft Marmelade CEO Yoshi Aesaert. Het spektakel zou in première gaan op 13 december, tickets kan je scoren vanaf 13 september via www.thelittlemermaid.be. Toeval of niet, later dit jaar staat ook een live-action verfilming van The Little Mermaid op het programma. 

Wij doken vorig jaar de coulissen van de productie in en dat was op zijn minst gezegd indrukwekkend -verbazend hoeveel werkuren in het maken van één pruik kropen! De verwachtingen zijn ook deze keer dus erg hoog gespannen. 

Benieuwd wie Ariel en haar entourage mogen vertolken? Ontdek hier de belangrijkste personages: