Dit is het geslacht van Kim Kardashians derde baby

Geüpdatet op 20 april 2022 door Laure Vandendaele
Dit is het geslacht van Kim Kardashians derde baby

It's a...

...girl! Aldus een 'loslippige bron die de zwangerschap van dichtbij volgt' en het nieuws aan gossip website TMZ bevestigde. Volgens diezelfde bron wordt het zusje voor North (die onlangs haar eerste interview gaf) en Saint West eind januari 2018 verwacht. Kim Kardashian en Kanye West beslisten hun derde kinderwens via een draagmoeder in vervulling te laten gaan, toen bleek dat een nieuwe zwangerschap voor Kim fataal zou kunnen aflopen.

Nummer negen

Als baby nummer drie effectief een meisje is, wordt de kleine West het negende meisje in de Kardashian clan, matriarch Kris Jenner niet meegeteld. Girl power!

LEES OOK: Kim Kardashian: "ik ben een beter mens geworden."

Jaloerse North

Nu maar hopen dat North meer opgezet is met de komst van een nieuw zusje dan dat met die van haar broertje. Kim deed in interviews al meermaals haar beklag over hoe haar eerstgeborene stikjaloers is op Saint en hem het leven zuur maakt. "Ze vindt hem echt niet leuk, en het is geen voorbijgaande fase", zei de 36-jarige moeder hierover.

LEES OOK: Kim Kardashian verkleedt zich in haar favoriete idolen

Wie is de vrouw die Kimye's derde kindje op de wereld zal zetten? Lees verder op de volgende pagina.

1/

Hoe hard Kim en Kanye ook hun best deden om de identiteit van hun draagmoeder geheim te houden, lekten de afgelopen dagen verschillende details uit. Na een maandenlange zoektocht vond Kim via een agentschap voor draagmoeders een geschikte kandidaat van eind de twintig. De vrouw (met universitair diploma) is al vijf jaar getrouwd en heeft zelf twee kinderen. Volgens website TMZ betaalde het wereldberoemde koppel de jonge vrouw 37.500 euro om hun kindje te dragen. Mocht het een meerling zijn, kwam er per baby nog eens meer dan 4000 euro bij.