Jennifer Aniston spreekt voor het eerst over de zichtbare tepels van Rachel

Gepubliceerd op 16 augustus 2017 door Laure Vandendaele
Jennifer Aniston spreekt voor het eerst over de zichtbare tepels van Rachel

Was Rachel Green willens nillens een voortrekker van de #freethenipple beweging?

Instagram mag dan niet zo dol zijn op tepels, de rest van de wereld is dat wel. En al helemaal als die tepels aan Rachel Green toebehoren. Want hoewel wij vooral in de ban van het kapsel van het legendarische Friends-personage waren, hingen heel wat ogen een paar decimeter lager, ter hoogte van haar buste op precies te zijn. De reden? Rachels tepels die gedurende de tien seizoenen regelmatig door haar beha én bloesje priemden. De makers van de populaire televisieshow gaven nooit een verklaring voor Rachels stroom aan #freethenipple outfits en ook Jennifer Aniston voelde nooit te nood om het over haar ontboezemingen te hebben.

De OG

Tot een Amerikaans maandblad de 48-jarige actrice vroeg hoe het precies voelt om de 'OG' ( slang voor leider, red.) van de #freethenipple beweging te zijn. "Wat moet ik daarover zeggen?", vroeg de actrice zich luidop af. "Het is gewoon zo. Ik draag een beha, dus ik weet eigenlijk niet wat ik er nog meer over kan zeggen. Ik weet wel dat ik me er niet over hoef te schamen, zo zijn mijn borsten nu eenmaal. Maar ik vind het niet erg om de 'OG' te zijn, mij hoor je dus niet klagen!"

Tweede leven

De laatste aflevering van 'Friends' werd in 2004 uitgezonden maar de komische serie is nog steeds springlevend. Dankzij de eindeloze herhalingen en het feit van dat alle seizoenen via Netflix kunnen bekeken worden, is de serie nog steeds springlevend.  Aniston vindt het dan ook geen enkel probleem om bijna dagelijks aan haar glansrol herinnerd te worden. "Het lijkt alsof de tijd is blijven stilstaan. Ik word regelmatig aangesproken door meisjes die denken dat ik nog steeds in de serie meespeel. Maar ik ben erg trots dat de show een tweede leven kreeg en nog steeds relevant is."

Lette jij ook alleen op Rachels kapsels? Haal je #freethenipple schade dan hier in...