Eindelijk: hier is een foto van Jennifer Anistons bruidsjurk

Geüpdatet op 20 juni 2019 door Isabelle
Eindelijk: hier is een foto van Jennifer Anistons bruidsjurk

Het is exact twee jaar geleden sinds Jennifer Aniston en Justin Theroux “I do” zeiden en dat viert die laatste met een lieve throwback foto op Instagram.

Jennifer Aniston en haar bruidsjurk: er is reeds heel wat inkt over gevloeid. De ster stapte een eerste keer in 2000 in het huwelijksbootje met Brad Pitt. Het werd een groots feest met alle glitter en glam die je van Hollywoods toenmalige golden couple zou verwachten. Aniston droeg een met parels bezette bruidsjurk, die al gauw met de rest van de wereld werd gedeeld. Nog geen vijf jaar later zonk het huwelijksbootje.

In 2015 deed ze nog eens een gooi naar het huwelijksgeluk en deze keer lijkt dat wél stevig verankerd. Voor haar trouwpartijtje met acteur en auteur Justin Theroux smeet ze het over een radicaal verschillende boeg: deze keer zou het uitblinken in soberheid én geheimzinnigheid. Zelfs de gasten van het bescheiden tuinfeest wisten niet waarom ze plots op het appèl werden geroepen. Weinig verwonderlijk dan ook dat de internationale pers kon fluiten naar beelden van het huwelijk of de bruidsjurk. Aniston vervoegt zo het rijtje megasterren als Blake Lively en Mary-Kate OIsen, die hun bridal wear angstvallig geheim houden voor het grote publiek.

Omdat de Rachel factor toch nooit helemaal is uitgewerkt, ontwikkelden fans een obsessie rond de bruidsjurk van Aniston. Even dachten we een foto te hebben ontdekt en ging dit beeld viraal, maar het bleek om een misverstand te gaan.

Vandaag, exact twee jaar na het huwelijk, pakt Theroux -de heilige man!- zelf echter uit met een foto van zijn grote dag. Benieuwd hoe de actrice erbij liep? Je ontdekt het hier:

Beetje nostalgisch? Dit zijn de andere sterrenbruiden van 2015 en zij wilden wél beelden van hun fabelachtig mooie jurken delen!