Top beroemde bruiden van 2015

Geüpdatet op 17 juni 2019 door Isabelle
Top beroemde bruiden van 2015

Het einde van het jaar, het einde van een reeks schitterende I Do’s. Heel wat huwelijksbootjes gingen de afgelopen 12 maanden varen, het ene al wat spectaculairder dan het ander. Onze favorieten: 

1/

De meest onverwachte: Cameron Diaz
cameron-diaz

Het jaar werd ingezet met een verrassing van jewelste: Hollywoods meest verstokte vrijgezel gaf op 42-jarige leeftijd eindelijk haar jawoord! Gelukkige van dienst was rocker Benji Madden. Diaz’ liefdes-CV is op z’n minst gezegd indrukwekkend, al kreeg geen enkele hartenbreker -van Justin Timberlake tot Jared Leto- haar voor het altaar. Iets waar de 35-jarige rocker Benji Madden vreemd genoeg wel in slaagde.

De twee stapten in het huwelijksbootje in het bijzijn van een reeks beroemde vrienden. Drew Barrymore, Nicole Ritchie (Diaz’ kersverse schoonzus) en Chymene Diaz (de zus van de bruid) fungeerden als bruidsmeisjes. Reese Witherspoon, Samanta Ronson en Gwyneth Paltrow vrolijkten de rest van de ceremonie op. Die laatste ging door in de tuin van de actrice in Beverly Hills. Het kersverse koppel liet via een officiële woordvoerder weten „dolgelukkig te zijn om dit avontuur samen onze vrienden en familie aan te gaan”. Van een bruidsfoto jammer genoeg geen sprake...

2/

De meest fotogenieke: de #FollowMeTo bruid 

followmeto-huwelijk (1)

„Ik beloof je hand vast te houden en je elke dag mijn liefde te verklaren voor de rest van mijn leven!” Woorden die in het geval van de Russische fotograaf Murad Osmann, het brein achter #FollowMeTo, een bijzondere betekenis hebben. De man verkent de mooiste plekjes van onze planeet sinds jaar en dag nogal letterlijk aan de hand van zijn vriendin Natalia Zakharova. Die laatste blijkt over een uitstekende stijl én achterstel te beschikken, wat reeds heel wat mooie plaatjes opleverde. De allermooiste zijn echter de beelden van hun grote dag. Trouw aan hun hashtag liet Osmann zich door zijn geliefde leiden doorheen het meest sprookjesachtige huwelijksdecor ooit.

Ontdek hier alle beelden van dit pràchtige trouwpartijtje -goed voor een schat aan inspiratie!

3/

De Western bruid: Allison Williams 

Schermafbeelding 2015-12-16 om 08.37.22

Elk jaar opnieuw geeft een ster wel haar jawoord in pure country style: in 2015 was dat Kate Bosworth, deze keer was Allison Williams aan de beurt. De Girls ster plantte haar beroemde gasten neer in de pittoreske Brush Creek Ranch in Saratoga, Wyoming. Haar collega's Lena Dunham en Zosia Mamet, maar ook John Mayer, Bruce Springsteen, Diane von Furstenberg, Tom Hanks en Rita Wilson aanschouwden hoe ze bij zonsondergang in een prachtige Oscar de la Renta creatie naar het altaar stapte. Dat alles op de tonen van Katy Perry, wedding singer van dienst.

4/

De meest controversiële: Bar Refaeli 

Schermafbeelding-2015-09-25-om-14.19.07

Het Israelische topmodel Bar Refaeli zal zich haar huwelijk met vriend Adi Ezra nog lang herinneren. De twee hielden een traditioneel Joods bruiloft in het Carmel Forest Spa Resort in Haifa, Israel. Meer dan 300 genodigden woonden de huwelijksplechtigheid bij, waaronder familie, vrienden en enkele Israëlische celebs. Refaeli droeg een jurk van Chloé en verkleedde zich tijdens de receptie in een andere creatie van het label.

Hun geluk werd een week voor de ceremonie echter overschaduwd door een klein schandaal, veroorzaakt door een opmerkelijk verzoek van het sterrenkoppel. Ze hadden namelijk een no-flyzone boven de locatie van het huwelijksfeest aangevraagd. Refaeli, die in haar thuisland felle kritiek krijgt voor het ontduiken van haar militaire dienstplicht, wilde dat het luchtruim exclusief toegankelijk zou zijn voor eigen drones, helikopters en een luchtballon. De Israëlische luchtvaartdienst gaf eerst toestemming, maar weigerde uiteindelijk. 

5/

De meest ongezonde: Mary-Kate Olsen 

marykate

Mary-Kate Olsen mag zich voortaan Mevrouw Olivier Sarkozy noemen. Het 29-jarige stijlicoon trouwde met de 46-jarige bankier én halfbroer van voormalig president Sarkozy tijdens een intieme ceremonie in Manhattan. Veel details kreeg de pers niet los uit het kersverse koppel, er kwam zelfs geen officiële aankondiging, maar volgens een loslippige gast bestond het huwelijksbuffet uit schalen vol... sigaretten. Ahem. How very french. Geen bruidsfoto's tot nu toe en we vrezen die ook nooit te zullen krijgen. Als de jurk echter afgestemd was op Olsens fabelachtige verlovingsring, mogen we ons aan een vintage, oversized en heel barokke creatie verwachten:

211

6/

De meest geheime: Jennifer Aniston 

jennife-raniston-getrouwd

Bijna drie jaar nadat ze zich verloofde met Justin Theroux, heeft Jennifer Aniston eindelijk haar jawoord gegeven -en dat kwam voor ièdereen als een grote verrassing. Maar dan echt ièdereen: zelfs de 70 gasten van het ultra geheime trouwpartijtje waren niet op de hoogte, zij dachten een verjaardagsfeestje voor Justin bij te wonen. Het koppel toverde haar achtertuin voor de gelegenheid om tot sprookjesachtige locatie met houten terras, design lounge en een heuse bar. Onder de genodigden onder andere Friends actrices Lisa Kudrow en Courtney Cox, Emily Blunt en haar man John Krasinski, Ellen DeGeneres en Portia de Rossi en Tobey Maguire.

Aniston en Theroux gaven de roddelpers met hun verrassende zet lik op stuk. Sinds maanden werd hun nakende breuk immers voorspeld, met name omdat beide sterren zelden nog in elkaars gezelschap werden gefotografeerd, maar bij deze weten we wel beter: ze hadden het gewoond druk met de planning van het huwelijk…? Hoe dan ook, de jacht op de eerste bruidsfoto’s is bij deze geopend! Over dat laatste gesproken, even ontplofte het internet nadat duizenden fans in deze foto de bruidsjurk van Jen meenden te herkennen. Na heel wat verwarring bleek het echter uit een onschuldig model/lookalike te gaan:

Schermafbeelding 2015-12-16 om 08.59.26

7/

De hipste: Whitney Port 

bruidsjurk whitney port
@WhitneyPort/USmagazine

Voormalig The Hills ster Whitney Port koos voor een exotische tuin als decor voor haar huwelijk met Tom Rosenman. Port verscheen voor het altaar in een prachtige lang/korte bohojurk van Ashi Studio, volledig versierd met parelmoer. Ze voegde zelf enkele vrouwelijke toetsen toe: met bloemen bedrukte pumps en oorbellen van Delfina Delettrez. Was het watervalmodel van haar kleed al opvallend, dan was haar kapsel al helemaal opmerkelijk: een simpele halve dot -van het type "ik heb de hele nacht gestudeerd"- bleek voldoende om de prachtige look af te werken. Origineel!

Vergelijk hier haar bruidslook met die van haar The Hills collega's Lauren Conrad, Heidi Montage, Kristin Cavallari en Olivia Palermo. 

8/

Die van ons: Stromae! 

stromae

Ook Stromae wijzigde op de valreep van 2015 zijn burgerlijke staat naar "gehuwd". De Belgische trots stapte midden februari in het grootste geheim in het huwelijksbootje met Coralie Barbier, zijn vriendin sinds drie jaar én de vrouw achter zijn beroemde dandylook. Paul Van Haver, zoals de zanger echt heet, leerde Coralie eerst kennen als styliste (zij is verantwoordelijk voor zijn strikjes, polo's en vrolijke prints), maar viel snel als een blok voor haar charmes. Zijn trouw- en kinderwens stak de ster nooit onder stoelen of banken (hij zong er onder andere over in Formidable), maar met informatie over zijn relatie was hij tot nu toe bijzonder karig. Over het huwelijk zelf is dan ook weinig bekend.

Wat we tot nu toe weten: de ceremonie werd voorgegaan door de bekende Père Gilbert, die jaren geleden ook het huwelijk van prins Laurent en prinses Claire inwijdde. Een groep van zo'n 180 vrienden en familie van het koppel werd gevraagd op het huwelijk, maar zij wisten op voorhand ook niet wat hen te wachten stond -volgens de uitnodiging waren ze op "een feest van Stromae" te gast. Locatie: het Mechelse Martin's Patershof, een oude kerk die tegenwoordig dienst doet als luxehotel. Foto's en details zijn tot nu toe niet uitgelekt, tot grote spijt van Stromaes vele fans.

Wist je trouwens dat de zanger eerder al gehuwd was? Ontdek hier alle details over dat eerste trouwpartijtje.

9/

De meest dramatische: Sofia Vergara

0

Een loeistrakke jurk, meterslange sleep, duizenden rozen: Sofia Vergara spaarde kosten noch moeite voor haar huwelijk met Magic Mike ster Joe Manganiello. De 43-jarige Modern Family actrice straalde op haar grote dag en deelde later naar hartenlust haar mooiste foto's met haar fans. Omdat een beeld (of 50) nu eenmaal meer zegt dan woorden...:

1 2 3 4 5