Deze 3 beautybars mag je niet missen op WECANDANCE

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door Laure Vandendaele
Deze 3 beautybars mag je niet missen op WECANDANCE

M.A.C Cosmetics, Caudalie en make-upartiest Florence Teerlinck trakteren festivalgangers tijdens WECANDANCE op een gratis feestlook.

Tussen het dansen door even nood aan een adempauze of touch-up? Na een bezoekje aan één van deze beauty pitstops ben je weer helemaal in de stemming om je desert dream in alle schoonheid verder te zetten. Afspraak op 12 en 13 augustus in Zeebrugge!

1. M.A.C Cosmetics

we can dance beauty mac cosmetics
Welke liplook is jouw favoriet?

Geen festival waar M.A.C deze zomer niet voor mooi opgemaakte snoetjes zorgt. Speciaal voor WECANDANCE ontwierp het label een aantal opvallende liplooks die festivalgangers ter plaatse - én gratis! - kunnen laten aanbrengen.

1/

2. Caudalie

Dit jaar is Caudalie voor het eerst op het festival aanwezig met Cabane Caudalie, een oase van rust en wellness te midden van het festivalgewoel. Je kan er kennis maken met de verschillende natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in de producten van het Franse merk en genieten van een mini-treatment. De 'vinotherapeuten' zorgen ervoor dat je weer met een verfrist gezicht het zand kan trotseren en nadien kan je in de lounge genieten van een glaasje bio druivensap of Caudalie thee.

Ook leuk: wie via de sharingbox je foto deelt, krijgt een mini-goodiebag met Caudalie producten. 

2/

3. The Face Tattoo Bar

Hangt je outfit voor WECANDANCE al klaar? Dan is het tijd om over je make-uplook voor het feestweekend na te denken.Wie zelf niet handig is met kohl en konsoorten hoeft zich daar ook dit jaar geen zorgen over te maken, want net als bij de vorige edities installeert make-upartiest Florence Teerlinck haar Mobile Makeup Bar op het strand van Zeebrugge. Festivalgangers kunnen zich er - helemaal gratis - onder handen laten nemen door ervaren make-upartiesten.

Helemaal aansluitend bij het thema 'Desert Dreams' ontwierp de Gentse make-upartiest samen met vormgeefster Amélie Bakker een aantal tijdelijke face tattoos die festivalgangers in The Face Tattoo Bar kunnen laten aanbrengen. Wie de sjablonen,geïnspireerd op de etnische tattoos van Afrikaanse vrouwen,  een tikkeltje te extreem vindt, kan gerust voor een iets meer ingetogen variant gaan. Alle opsmuk kan immers aangepast worden aan de wensen en het gezicht van de festivalgangers. Geen festival waar deze zomer geen glitter gespot wordt en dat is bij WECANDANCE niet anders. In The Face Tattoo Bar zijn alle tattoos ook in glitteruitvoering beschikbaar. Geen betere pitstop dus om met de juiste make-uplook aan je sprookje van 1001 nachten te beginnen?