WECANDANCE maakt thema bekend

Geüpdatet op 15 november 2019 door Laure Vandendaele
WECANDANCE maakt thema bekend

Het is lente en dat betekent dat het aftellen naar de zomer - en de bijhorende festivals - kan beginnen. Om langzaam maar zeker in de stemming te komen maakt boetiekfestival vandaag het jaarlijkse thema bekend.

De glimmende space outfit waarmee je vorig jaar de aandacht van onze streetstyle fotografen trok, mag in je kast blijven hangen want deze zomer gooit Wecandance het over een compleet ander boeg. Iets minder space en iets meer zand. Voor de vijfde editie verandert het evenementenstrand in Zeebrugge immers in het woestijnsprookje van je dromen. Desert Dreams, dus.

1000 en 1 nacht

Denk een setting met romantische tenten versierd met doeken, kaarsen en kandelaars. Maar wat trek je zelf aan? Ook hier geven de organisatoren graag wat pointers mee: schuw geen doorschijnende stoffen, hul jezelf in een djellaba, kaftan en kleurrijke prints. Kies babouche sandalen, decoreer jezelf met statement juwelen, experimenteer met henna en kies voor smokey eyes met een dikke streep losse kohl. 

 Wecaneat

Je sandalen aan flarden dansen kan voor een van de vijf verschillende podia waar telkens een ander muziekgendre in je oren pompt. Maar ook wie niet voor de muziek, sfeer of het mensen kijken in dit hedendaagse sprookje van 1000 en 1 nacht belandt, komt er aan zijn trekken. Ook dit jaar vormt The Food Market met zijn internationale keukens en upscale niveau het kloppend hart van het festival.

WECANDANCE, 12 en 13 augustus, Zeebrugge