Must-have: de super snelle handsfree tandenborstel

Geüpdatet op 8 oktober 2017 door Jolien
Must-have: de super snelle handsfree tandenborstel

Kom je 's morgens ook altijd handen én tijd te kort? Dan schaf je je deze handsfree tandenborstel aan! 

Wij zijn fan van alles wat het leven 's morgens makkelijker maakt! Want elke minuut extra slaap is hémels. Tanden poetsen duurt gemiddeld twee kostbare minuten (als je grondig en correct ieder plekje onder handen neemt)! Ook multitaskers hangen eraan voor de moeite want terwijl je je tanden poetst, is er niets, maar dan ook niets, dat je in tussentijd kan doen. Handige harry's slagen er misschien in om hun haar te kammen, maar dat terzijde, zit je, normaal gezien, 120 seconden vast aan dat borsteltje. Wél, enkele slimmeriken dachten hier net hetzelfde over en ontwikkelden een handsfree toothbrush die elke tand intensief schoonmaakt binnen de tien seconden.

De Amabrush bestaat uit anti-bacteriële silicone met verschillende rijen borstelhaartjes. Samen vormen ze een mondstuk dat makkelijk in ieders mond past. Een afneembare 'motor' zorgt voor de nodige elektriciteit én tandpasta. Eens je het toestel in gang zet, beginnen de haartjes te trillen. Dankzij de verschillende frequenties bepaal je zelf of het een stevige of zachte poetsbeurt wordt. Op hetzelfde moment wordt de perfecte hoeveelheid tandpasta vrijgelaten via enkele kanaaltjes. Na tien seconden heb je een frisse mond en de perfecte colgate smile!

Iedere persoon in huis heeft z'n eigen mondstuk (logisch...) maar iedereen kan wel gebruik maken van dezelfde 'motor'. Verder vervang je de Amabrush best om de drie tot zes maanden (€6). Helemaal overtuigd van deze tandenborstel 2.0? Via Kickstarter is hij voor 79 euro is hij van jou!

https://youtu.be/h-QYPjYGW8g

Lees ook: 5 slimme gadgets die je selfies perfect maken