Deze 3 boeken veranderen je leven

Geüpdatet op 7 juli 2017 door Jolien
Deze 3 boeken veranderen je leven

Na het lezen van deze boeken, ben je nooit meer dezelfde!

Op zoek naar leesvoer voor op het strand of tijdens je vakantie? Dan geven wij je graag enkele tips! Maar in plaats van een romannetje of thriller, tippen wij je enkele life changing books die je leven helemaal kunnen veranderen!

1/

Aan het stuur van je eigen leven

boeken_leven_musthaves_zomer_lezen

Maak jij je ook wel eens schuldig aan de zeven hoofdzonden? Dan leert dit boek je hoe je ze omdraait in zeven deugden. Durf nee te zeggen en de controle een keer los te laten. Word niet geleefd maar leef je eigen leven en doe de dingen die jou gelukkig maken. Hoe je dat doet? Daarvoor moet je het boek lezen!

Witsand Uitgevers: €19,95

2/

Stoppen met roken

boeken_leven_veranderen_zomer_lezen

Heb je de slechte gewoonte om te roken en ben je klaar om te stoppen? Dan is dit boek écht een aanrader. Allen Carr die jarenlang honderd sigaretten per dag rookte, stopte van de ene dag op de andere. In 'Stoppen met roken' legt hij uit hoe alles begint en eindigt met de juiste mindset. Terwijl je het boek leest, moedigt hij je zelfs aan om verder te roken, maar eens aangekomen bij het laatste hoofdstuk is het over en uit met je sigaretten!

Eci.be: €14,99

3/

Het Bucketlist boek

boeken_leven_veranderen_lezen_zomer

'Today is the youngest you'll ever be!' Met die spreuk in het achterhoofd kan je maar best iedere dag het meeste uit je leven halen. En daar kan Het Bucketlist boek je perfect bij helpen! De vijfhonderd uitdagingen, waar je zelf nooit zou opkomen, spicen je leven heerlijk op.

Lannoo.be: €14,99

LEES OOK: Deze boeken liggen op Emma Watsons nachtkastje