OMG: er komt een Voldemort film en hier is de trailer al

Gepubliceerd op 31 mei 2017 door Isabelle
OMG: er komt een Voldemort film en hier is de trailer al

Je krijgt hem einde 2017 al te zien!

Unieke gebeurtenis in de filmgeschiedenis: een stel Harry Potter fans heeft Warner Bross zo ver gekregen hun fanmade prent over Voldemorts jonge jaren uit te brengen. De beslissing komt er na heel wat drama: iedereen weet dat JK Rowling maar niet uitgeschreven raakt over het magische universum dat ze creëerde en enkele jaren geleden besloten fans haar een handje te helpen door zélf hun invulling te geven aan het verhaal. Ze bedachten wat de jonge Voldemort zoal heeft uitgestoken nadat hij halfweg zijn twenties z'n job bij de creepy antiekwinkel Borgin & Burkes opgaf en spoorloos verdween. Al snel wisten ze een cameracrew en bescheiden groep acteurs te verzamelen en maakten ze hun eigen film, die ze via een Kickstarter campagne trachtten te financieren. Dit was uiteraard niet naar de zin van Warner Bros, eigenaar van de filmrechten op de hele saga, maar na enkele passages in de rechtbank lijkt het geschil opgelost. Resultaat: eind 2017 krijg je Voldemort: Origins Of The Heir gratis te zien via YouTube!

Waarover gaat het?

Het verhaal speelt zich af in 1943. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Tom Riddle, ons aller bekend als Lord Voldemort, en een zekere Grisha Mac Leggen. Die laatste is een erfgename van Godric Gryffindor en onderzoekt de moord op Hepzibah Smith, een heks die “overoveroooooooooovergrootmoeder” mag zeggen tegen Helga Huffelpuff. Zij werd vergiftigd door haar huiself -of zo lijkt het toch- en uit haar huis zijn enkele kostbare Huffelpuff relieken gestolen. Diehards hebben uiteraard al begrepen dat het om de toekomstige horcruxes -oftewel gruzelielementen- gaatobjecten waarin Voldemort stukjes van zijn ziel bewaart. Verder lijkt iedereen de hele film lang door het Britse en Schotse landschap te hiken alsof hun leven ervan afhangt. Een sportieve Potter prent dus zònder Harry Potter maar met heel veel magische mysteries. Oh ja, Voldemort heeft er ook al zijn enge rode ogen... 

En daarmee heb je weer je portie nerdiness van de dag op! Ontdek hier de veelbelovende eerste trailer: 

https://youtu.be/5a1zs9YAvkk

Behoor jij tot die cynici die hun buik stilaan vol hebben van Harry Potter? Ontdek hier dan waarom die jongen maar niet sterven wil... Wie dan weer geen genoeg krijgt van de saga, ontdekt hier dan weer alles wat hij/zij nooit wist over de andere toverscholen buiten Hogwarts.