To Do: Negroni’s nippen voor een goed doel

Gepubliceerd op 31 mei 2017 door Claire
To Do: Negroni’s nippen voor een goed doel

Op 5 juni gaat de Negroni week van start, waarbij je op verschillende plekken kan proeven van die heerlijk bitterzoete cocktail terwijl je tegelijk een goed doel steunt. Aperitieven met een missie!

Deze Negroni week, die eindigt op 11 juni, wordt georganiseerd door Campari en het Amerikaanse drankmagazine Imbibe. De bedoeling is om deze cocktail op basis van campari, gin en rode vermouth extra in de kijker te zetten. Verschillende restaurants, cafés en bar van over de hele wereld zullen het drankje serveren en events en workshops organiseren rond de hipste cocktail van het moment. Elk adresje dat zich opgeeft voor deze 'A drink for your cause' campagne, doneert aan een van de goede doelen die gelinkt zijn met de actie. Dus als jij op pakweg 6 juni zit te genieten van een Negroni bij Gaspare, steun je zo een van de meer dan 40 goede doelen. Als dat geen reden is om uitgebreid te gaan aperitieven, weten wij het ook niet meer.

© drinks.world
© drinks.world

Een overzicht van de Belgische adresjes die deelnemen aan de Negroni week, en meer info over het initiatief, vind je hier.  En hou vooral de facebookpagina van Campari in het oog om op de hoogte te blijven van de evenementen en workshops.