Miranda Kerr deed iets extra schattigs op haar huwelijk het voorbije weekend

Gepubliceerd op 29 mei 2017 door Isabelle
Miranda Kerr deed iets extra schattigs op haar huwelijk het voorbije weekend

Miranda Kerr is officieel van 't straat. De voormalige echtgenote van Orlando Bloom stapte het voorbije weekend voor de tweede maal op rij naar het altaar, deze keer om Snapchat oprichter Evan Spiegel te vervoegen. De details: 

De ceremonie verliep in de achtertuin van het koppel in L.A voor een intiem gezelschap van 50 vrienden en familie. Miranda's illustere ex was niet van de partij, maar werd wel goed vertegenwoordigd door zijn mini-me, de zesjarige Flynn, die de paparazzi aan de ingang van het domein entertainde door uitgelaten te dollen met enkele andere bruidskindjes.

Nadat de ringen uitgewisseld waren, feestte het gezelschap in een open tent -volgens getuigen "rustic chic" ingericht- onder begeleiding van een symfonisch orkest. Het topmodel is een grote muziekfan en blijkt zelf ook over een gouden keeltje te beschikken: hoewel de omringende paparazzi bitter weinig te zien kregen, hoorden ze midden in de nacht wel de überschattige nineties serenade die ze aan haar kersverse echtgenoot bracht. Ontdek hier hoe dat klonk (spoiler: Shania Twain alert!):