ZIEN: de trailer van de Dirty Dancing remake is uit

Gepubliceerd op 27 april 2017 door Elise
ZIEN: de trailer van de Dirty Dancing remake is uit

Niet iedereen is echter even enthousiast: die hard Dirty Dancing-fans zijn not amused...

Wie de reacties onder de teaser leest, is verbluft. Ondanks de trailer een fijne recap lijkt van de originele versie, reageert de massa onverdeeld negatief. En daar zit de cast voor iets tussen...

dirtydancing_trailer_remake

Baby

De rol van Baby wordt namelijk vertolkt door Abigail Breslin (u beter bekend als Little Miss Sunshine) maar werd oorspronkelijk beloofd aan Modern Family-actrice Sarah Hyland. Haar fan base reageert teleurgesteld. Hyland kreeg een bijrolletje, maar de legendarische lift-scène is dus niet voor haar weggelegd.

Swayze

Colt Prattes - de acteur die in de huid kruipt van Patrick Swayze - blijft ook niet gespaard van kritiek.

dirtydancing_trailer dirtydancing_trailer

https://youtu.be/z4jzJ5hYy7k

Woensdag 24 mei wordt de volledige remake uitgezonden op de Amerikaanse zender. Wij houden alvast ons hart vast.

dirty-dancing-lift

Concurrentie

Wist je dat Jennifer Grey en Patrick Swayze tijdens de opnames van Dirty Dancing in 1987 absoluut niet overeen kwamen op de set? In zijn autobiografie 'The Time of My Life' schreef Swayze dat de twee acteurs niét de tijd van hun leven beleefden tijdens de opnames. Hij vond zijn tegenspeelster "veel te emotioneel" en "ze had teveel moodswings". Dat vond hij onprofessioneel waardoor er vaak strubbelingen waren tussen de twee... Meer weten? Ontdek hier 10 dingen die je moet weten over Dirty Dancing.