Een orgasme is het medicijn bij uitstek

Gepubliceerd op 18 januari 2014 door Christin Ho
Een orgasme is het medicijn bij uitstek

orgasme

Wist-je-datje van de dag: Een orgasme is niet alleen fijn, de hormonen die tijdens een seksspel vrijkomen hebben ook een helende kracht. M.a.w. prop je lichaam niet vol met tabletjes en pillen met 1 % natuurlijke kruiden voor een betere weerstand als je op een leuke manier kan 'genezen'.

Hoofdpijn
Tijdens het vrijen maakt je lichaam endorfine aan waardoor het bonzend gevoel in je hoofd verlicht. Ben je single? Eigenhandig klaarkomen zou je pijn ook kunnen doen verdwijnen.

De hik
Je adem inhouden, zorgen dat je verschiet en een orgasme krijgen vult het to-do-lijstje aan van remedies tegen de hik. Seks prikkelt namelijk de hersenzenuw die de schokkerige ademhaling doet stoppen.

Menstruatiepijn
Één van de meest pijnlijke kwaaltjes voor de vrouw kan opgelost worden met één van de gemakkelijkste oplossingen. Een orgasme zorgt ervoor dat de spieren in de baarmoeder zich opspannen en je dan nog weinig gaat voelen van de krampen.

Slapeloosheid
Dit is geen nieuw weetje. Van vrijen word je moe. En door moeheid val je uiteindelijk in slaap.

Ochtendmisselijkheid
Een Amerikaanse psycholoog beweert dat sperma een wondermiddel is tegen ochtendmisselijkheid. Hoe meer je inslikt, hoe fitter jij je zal voelen.

Onze dagelijkse portie granola vervangen door een potje wit spul tijdens het ontbijt willen we liever toch niet aanprijzen.