Wanted: ELLE is op zoek naar enthousiaste redactrices

Geüpdatet op 14 april 2017 door Elise
Wanted: ELLE is op zoek naar enthousiaste redactrices

Droom je van een job in de modewereld? Goed nieuws: wij bieden je de kans interessante ervaringen te vergaren bij één van Belgiës grootste modemagazines. Je leest het goed: ELLE is op zoek naar social media-, foto- en schrijfstagiaires! 

GEZOCHT: stagiaire social media 

Ken je elke Instagramfilter uit je broekzak? Of Twitter je er liever op los? Droom je ervan om ooit je eigen vlog uit de grond te stampen en kan je geen vijf minuutjes zonder je feed te controleren? Kortom: hebben social media geen enkel geheim voor jou? Dan zal je je als sidekick van onze community manager vast geen seconde vervelen. Aarzel niet en mail snel je cv en motivatiebrief door naar naar evm@elle.be.

GEZOCHT: foto-/videostagiaires 

Over die vlog gesproken, ben jij een echte beeldtovenaar en monteer je in een vingerknip de leukste video's? Kan je geen ontbijt benutten zonder een Instagramwaardige shoot op te zetten? Is Photoshop voor jou een kinderspel? Zie jij jezelf als videoreporter naar de modeweken trekken? Dan moet je proeven van een ervaring als beeldredactrice op de ELLE redactie. Mail als de bliksem snel je CV en motivatiebrief naar ivh@editionventures.be!

GEZOCHT: schrijfstagiaires 

ELLE.be is eveneens op zoek naar enthousiaste stagiaires om de webredactie de komende maanden te versterken. Of beter: we zijn op zoek naar echte taalfanaten die het grote modedictee zonder kleerscheuren overleven, hun hersenkronkels op een creatieve manier op papier kunnen zetten en wiens pen vlotter dan hun schaduw is. Combineer je dit met een grote passie voor mode, lifestyle en beauty, net als een goede dosis nieuwsgierigheid naar de werking van een online magazine? Mail dan snel je CV en motivatiebrief naar ivh@editionventures.be!

Psssst, zin om een stageplaats te versieren bij ELLE? 10 dingen die elke modestagiaire moet weten.