Paniekrubriek: mijn vriendje noemt me een slet.

Geüpdatet op 16 november 2018 door ELLE België
Paniekrubriek: mijn vriendje noemt me een slet.

“Beste ELLE, de ex van mijn vriendje is een neurotische, saaie seut. Ze is oubolliger dan mijn grootmoeder en Christoff is haar favoriete zanger. Mijn vriendje is de enige man met wie ze ooit seks heeft gehad. Vorige week - na een paar pintjes - vergeleek hij mij met haar en noemde hij me een slet. Hij zei zelfs dat ik misschien toch niet de vrouw van zijn leven ben. Toen ben ik toegeklapt en ik heb de hele nacht gehuild.

Ik begrijp echt niet waar dit vandaan komt! Ik ging voor het eerst met iemand naar bed op mijn 21 en ik kan mijn sekspartners nog steeds op één hand tellen. Zelf is hij verre van een onbeschreven blad. Hij heeft zijn ex meerdere keren bedrogen. Kan ik zijn lage aanval toeschrijven aan het feit dat hij iets te veel gedronken had? Hij is ook enkele jaren ouder dan ik, misschien voelt hij zich daarom superieur? Ik wil hem niet kwijt, hij is de leukste man die ik ooit gehad heb. Wat moet ik doen?” (Radeloos)

Liefste radeloos,

Als je die ‘leukste man die je ooit gehad hebt’ wilt houden, bestel dan alvast een kuisheidsgordel. Verbrand je diploma’s en verdiep je in de nobele kunst van het kalfsgebraad. Jouw vriendje mag nog zo geweldig lijken, hij is een engdenkende seksist met een middeleeuws maatschappijbeeld. Elke man die het woord ‘slet’ in de mond neemt, zou sowieso naar een Siberische uithoek moeten verbannen worden. Vlucht nu het nog kan, zo niet sta je binnenkort zelf op de eerste rij naar Christoff te smachten.

Kleine tip: vertel nooit aan een vriendje met hoeveel mannen je geslapen hebt. Om het even wat je antwoordt, het zullen er altijd te veel zijn.

Tot slot: er is op zich niks mis met nerds natuurlijk. Sapioseksuelen zijn hotter dan ooit.