Stan&Joe: gepersonaliseerde kussens die gezien mogen worden!

Gepubliceerd op 28 maart 2017 door ELLE België
Stan&Joe: gepersonaliseerde kussens die gezien mogen worden!

Zo baasje, zo hond! Houdt je harige vriendje net zo van mooie dingen als jij? Het nieuwe, 100% Made in Belgium merk Stan&Joe pakt uit met een coole collectie gepersonaliseerde kussens. Eindelijk een mooi geschenk voor je viervoeter dat niet met je interieur vloekt!

Een kussen speciaal voor jouw hond gemaakt (met liefde)

Kies de maat, je favoriete kleuren, de naam van je hond (of een grappig, typerend woordje), en na 2 tot 4 dagen ligt zijn nieuwe, zachte bedje stijlvol in je interieur!

Maar Stan&Joe is meer dan een tof concept ... Het is een filosofie die ontstond uit een liefde voor viervoeters. Een deel van de opbrengst van Stan&Joe gaat dan ook naar het dierenasiel Veeweyde of de organisatie Dogs & Company Resue. Zo helpen ze dieren die minder geluk hebben. Je kan de hond die je hebt geholpen ook volgen op de website www.stan-joe.com dankzij een nummer dat bij je kussen wordt geleverd.

Zoals je weet zijn de redactrices van ELLE echte dog lovers. Wij hebben ons kussen dus alvast besteld! Chloé, Eliott, Carlos, Django, Oumi (of Mimi voor de vrienden) en alle andere honden staan al te springen! En jij? Welke boodschap zou jij graag op het kussen van je trouwe vriend laten zetten?

Je kunt de gepersonaliseerde kussens van Stan&Joe kopen op www.stan-joe.com en in bepaalde decoratiewinkels zoals HUS Store in Brussel en Must Have in Knokke.