5 dingen die hem in hogere sferen brengen

Geüpdatet op 24 juni 2019 door ELLE België
5 dingen die hem in hogere sferen brengenBeeld: Fifty Shades of Grey

Zacht en liefdevol, of eerder stomend en kinky? Hoe breng je je lief in hogere sferen? 

We willen allemaal een onuitwisbare indruk nalaten op onze partner. Hoe word jij too hot to forget? Wij helpen je verder met deze 5 dingen die hem zeker kunnen bekoren en waarmee je hem gegarandeerd in hogere sferen kan brengen!

1/

sexting

#1: Speel strippoker of Netflixstriptease

Met strippoker bezorg je je partner meteen rode oortjes. Dit oude en erg stoute slaapkamerspelletje zal je lief wel kunnen bekoren. Hoe werkt dit spel? Elke speler krijgt enkele pokerchips. Als je al je chips kwijt bent, kan je nieuwe kopen door kleding uit te trekken. Wie zal er eerst aan de beurt zijn om iets uit te trekken? Als deze versie van strippoker voor jou wat traag gaat, kan je ook strippen bij elke keer dat je verliest. De loser mag al eens wat meer showen.

Doe je het liever wat moderner? Dan kan je een Netflixstriptease houden. Iedereen houdt sowieso al van Netflix, maar al zeker in combinatie met een striptease. Trek elke keer dat er een bepaald woord wordt gezegd een kledingstuk uit. Of strip elke keer dat er in de serie iets wordt uitgedaan. Plezier verzekerd!

#2: Voorspel is werkelijk alles: doe aan sexting

Het is al eerder bewezen dat sexting hét nieuwe voorspel is. Het sturen van pikante sms'jes brengt meteen heel wat pit in je seksleven. Dit is dan ook dé ideale manier om hem in hogere sferen te brengen. Hoe doe je dat nu juist, sexting? Wel, door simpelweg deze 10 do's en don'ts te volgen. Volg ze en ... geniet!

2/

hogere sferen

#3: Neem de leiding, want jij bent de baas

Mannen hebben het wel voor een dominante vrouw. Neem het heft in eigen handen en laat hem sidderen op zijn benen. Hij wil niet altijd de controle houden en zal zich maar al te graag volledig aan je overgeven. Dit kan best wel wat kinky worden: met handboeien, een zweepje, ... Laat je inspireren door Fifty Shades of Grey! 

#4: Sensationeel douchen is the key to success

Geef je man knikkende knieën door samen met hem onder de douche te gaan. De sfeer zal meteen stomend heet worden. Alleen al de aanblik van je naakte lichaam is voor hem genoeg. Maak gebruik van de setting om elkaar in te zepen en te masseren. Ga je meteen een stapje verder? Volg dan deze 5 stomende tips voor seks in de douche. 

3/

#5: Doe eens een trio, de ultieme droom van iedere man

Er zijn weinig mannen die niet in hogere sferen komen bij de stoute gedachte aan een trio. Het is natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar het werkt wel om zijn hoofd helemaal zot te maken. Doe uiteraard niets dat je niet wilt. Voor je een trio doet, dien je eerst goede afspraken te maken met elkaar en te beslissen wie the lucky third zal worden. Simpel is anders! Ook Selena Gomez is wel in voor een trio! 

(Lien Egghe)