Deze gênante Harry Potter blooper blijft Emma Watson achtervolgen

Geüpdatet op 15 november 2019 door Isabelle
Deze gênante Harry Potter blooper blijft Emma Watson achtervolgen

Eigenlijk is het heel schattig -het gaat tenslotte om Emma Watson. 

Emma Watson werd wereldberoemd dankzij haar rol als de streverige Hermelien Griffel en vandaag blijkt dat ze bijzonder veel gemeen had met dat personage. Op uitgelekte beelden van de allereerste Harry Potter filmset is te zien hoe de Britse actrice de tekst van haar tegenspelers in stilte mee afratelt in pure Hermelien stijl. Dan toch niet zoveel vertrouwen in het intellect van Ron en Harry?

via GIPHY

Het is Jimmy Kimmel die de ster live met het filmpje confronteerde en dit had ze daarover te vertellen: "Dit is eigenlijk traumatiserend, ik heb zoveel scenes verpest door dat te doen, alles moest telkens opnieuw worden opgenomen en dan ging het van 'Emma, je doet het weer!' Hoe schuldig ik me ook voelde, ik kon het niet laten. God wat was ik een loser! Ik was echt dòl op die boeken, ik wilde mijn job goed doen en ging er natuurlijk weer over..."

Ook zo'n grote Harry Potter fan als Emma? Doe hier dan inspiratie op voor een magische tattoo en ontdek hier meer opmerkelijke bloopers uit de filmreeks -wist je dat de set ooit vuur vatte?