Schok: Beyoncé’s vader was niet op de hoogte van haar zwangerschap

Gepubliceerd op 3 februari 2017 door Isabelle
Schok: Beyoncé’s vader was niet op de hoogte van haar zwangerschap

Het nieuws van Beyoncé's zwangerschap eerder deze week lokte wereldwijd niets dan blije reacties uit, maar één man bleef nogal verweesd achter: haar eigen vader. 

Het is geen geheim dat de ster en haar vader een moeilijke relatie hebben. Na tal van affaires en zelfs een buitenechtelijk kind werd Matthew Knowles aan de deur gezet door zijn vrouw Tina. Zij hertrouwde recent en is gelukkig in haar nieuwe relatie, maar dochter Beyoncé en Solange hebben hun vader nooit echt kunnen vergeven. Het trio brak met Matthew en dat was dat. Tot Bé vorig jaar in Lemonade de deur voor een verzoening openzette. Ze liet in haar urenlange clip verschillende homevideo's van haar vader en Blue Ivy zien en leek dus te hinten dat alles weer goed kwam tussen hen. Niet dus. De man, die jarenlang als haar manager fungeerde en nu als leraar in Texas aan de bak komt, moest het nieuws van haar zwangerschap net als iedereen via Instagram vernemen.

In een interview met Entertainment Tonight legt hij zijn eerste reactie uit: “Ik was in shock. Het begon toen mensen me gelukwensen doorstuurden, wat ik niet meteen begreep. Ook mijn studenten feliciteerden me en ik dacht ‘wat is er in hemelsnaam aan de hand?!’ Toen zei één van hen dat ik best even mijn computer aanzette en daar was het… Zelf wist ik van niets!”

Uiteraard bleef het daar niet bij en greep hij naar zijn telefoon. Toen hij zijn beroemde dochter aan de lijn kreeg, vond hij haar vermoeid klinken. “Ik had iets van: ‘B,…’ en zei antwoordde gewoon ‘dag pap.’ Ze leek moe, wat logisch is: ze combineert de zwangerschap met de repetities voor haar Grammy optreden. We hadden eigenlijk een heel goed vader-dochter gesprek, ik ben ongelooflijk blij en trots, zowel op haar als op Jay. Ook voor Blue is het geweldig nieuws: zij wordt een grote zus! Ik kijk ernaar uit om ze allemaal binnenkort te zien en heb haar aangeraden het wat kalmer aan te doen.”

No bad feelings dus, benieuwd of hij toch even moest slikken toen hij deze intieme zwangerschapsfoto's van dochterlief zag.