UPDATE: alle details over de tweede zwangerschap van Beyoncé

Geüpdatet op 6 mei 2019 door Isabelle
UPDATE: alle details over de tweede zwangerschap van Beyoncé

Told you so! 

We voorspelden eerder deze week een blijde aankondiging en daar heb je hem: Beyoncé Knowles is voor de tweede keer zwanger! De superster kondigde woensdagavond via Instagram haar nakende gezinsuitbreiding aan, dit weten we reeds over de toekomstige baby:

  • Het is er niet één, maar twee! Queen Bé is "blessed two times over" en zet straks een tweeling op de wereld.
  • Jongen(s) of meisje(s)? Laat het raden maar beginnen! Iets zegt ons dat Beyoncé en hubby JayZ wel al de geslachten kennen. Experts leiden uit de grootte van haar babybuik immers af dat ze al zo'n vier à vijf maanden ver is, lang genoeg om het te weten.
  • Beyoncé's dromerige aankondiging op Instagram is officieel de meest gelikede foto ooit. Met meer dan 7,2 miljoen likes op de teller, verbrak ze het eerdere record van 6,3 miljoen op naam van Selena Gomez. Waarom die laatste voor zo'n hype zorgde, ontdek je hier.
  • De Beyhive, Beyoncé's kern diehard fans, is al langer overtuigd van een zwangerschap en beweert dat de ster zelf al over het nieuws hintte in december. Met deze collage, met heel veel hartjes en twee vingers in de lucht, zou ze hen iets duidelijk hebben willen maken:

1/

  • Het is eigenlijk niet de tweede keer dat de zangeres in verwachting is, maar de derde. Voor de geboorte van dochtertje Blue Ivy (5), kreeg ze een miskraam te verwerken. Een pijnlijke ervaring die ze van zich afschreef in de song Heartbeat, naar eigen zeggen het meest triestige lied dat ze ooit schreef. JayZ verwerkte zijn verdriet dan weer in de song Glory en ook in Lemonade verwees het koppel naar de tegenslag -Beyoncé beschreeff zichzelf erin als "de moeder van JayZ's twee kinderen, zowel levend als dood."

  • Het laatste optreden van Beyoncé dateert alweer van afgelopen november, toen ze haar opwachting maakte tijdens de campagne van Hillary Clinton. Achteraf gezien was haar bijzonder verhullende outfit toen al verdacht, maar hey: iedereen dacht gewoon dat ze uit solidariteit met de toenmalige presidentskandidate een weinig sexy broekpakje aanhad...Beyoncé zwanger Hillary Clinton
  • Het eerstvolgende optreden wordt dan weer dat op de Grammy Awards. Volgens insiders slaat Queen Bé druk aan het repeteren voor de show en zou ze haar groeiende buik niet langer kunnen verbergen voor de vele dansers, technische mensen, kleedsters en andere setmedewerkers. Het risico op een lek zou veel te groot zijn en dus kwam de ster maar meteen met haar nieuws naar buiten. Wij kijken alvast uit naar haar optreden: iedereen weet dat een zwangerschap haar niet verhindert om toch maar spetterende shows af te leveren.
  • Minder goed nieuws dan weer voor het Coachella festival, waar Beyoncé in april haar opwachting zou maken. De kans is groot dat deze show wordt afgelast daar de ster ondertussen écht wel hoogzwanger zal zijn.

2/

  • Rihanna, Rita Ora, Lady Gaga en Brie Larsson zijn maar enkele van de collega-wereldsterren die alvast hun gelukwensen met de wereld deelden. Herbekijk hier nog eens in detail Beyoncé's aankondiging en de reacties van haar collega's -die van Ellen Degeneres is trouwens le-gen-da-risch!