5 kledingtips voor een eerste date

Geüpdatet op 2 maart 2017 door Elise
5 kledingtips voor een eerste date

Eerste date gescoord? Mooi! Haal alles uit de kast (lees: niet letterlijk) om een perfecte eerste indruk achter te laten: 

#1. Dresscode

Uiteraard hangt je look af van wat jullie van plan zijn. Bowlen doe je niet op stiletto's, naar een restaurant ga je niet in je jogging (of ie nu zijden is of niet). Wees redelijk en als je een kleur moet kiezen: zwart werkt altijd.

1/

#2. No new things

Draag geen nieuwe dingen, om de simpele reden dat je de kledij nog niet "kent". Wie weet, transpireer je je suf in dat nieuwe hemdje of durf je niet te bewegen omdat jouw te strakke denim zou scheuren. Nee, wees voorbereid en ga voor een veilige en comfortabele outfit.

67302aa4d4900f02c5497241c3dfe3f8

#3. Hou je inner bad girl nog even ingetoomd 

Uiteraard mag je uitspelen wat je in huis hebt, maar hou het binnen de perken. Er bestaat zoiets als suggestief sexy zijn. Dààr moet je naar streven.

2/

#4. Schoenen dilemma 

Hoge hakken zullen altijd een grote aantrekkingskracht op mannen hebben. Dus als je een geboren high heeler bent, niet twijfelen. Tenzij je date kleiner of even groot is als jij, in dat geval kies je voor een platte schoen uiteraard.

1-2

#5. Go easy on the make-up

Naturel is nog altijd de favoriet van mannen. Niet gezegend met een stralend egale teint en een natuurlijke perzik blos op je wangen en ellelange wimpers? Nee, wij ook niet. Fake it till you make it! Een nude look met je ogen wat aangesterkt... P.S. lippenstift is geen must als er een kans op zoenen bestaat.

LEES OOK: Hoe date je iemand met bindingsangst? 
LEES OOK: Throwback: seks en daten in de nineties.