5 romantische plekjes om seks te hebben als het thuis niet kan

Gepubliceerd op 27 januari 2017 door Elise
5 romantische plekjes om seks te hebben als het thuis niet kan

Stel: je hebt een avondje sexy time ingepland met je lover. Mààr, algauw kom je tot het besef dat er nergens een geschikt plekje is om "romantisch te doen" - als je begrijpt wat ik bedoel. 

Een krakend bed, slechte isolatie (lees: gyproc muren!), een deur-zonder-slot, een aandachtszieke ex en ongenode gasten... Of hoe ga je vervelende situaties uit de weg? Geen paniek: wij zochten vijf plekjes om de liefde te bedrijven als het thuis niet kan.

1/

#1. Op hotel

plaatsen om seks te hebben als het thuis niet kan

Heb je budget? De minst originele - maar meest comfortabele optie is kiezen voor een hotel. Brei er een weekendje aan, of hou het bij een one night stay!

2/

#2. Moonlight

plaatsen om seks te hebben als het thuis niet kan

Ga een eindje rijden (lees: tot ver buiten de drukke stad) en parkeer je auto ergens op het einde van de wereld. Mijd lantaarns en vergrendel de deuren! Enjoy.

3/

#3. In de garage/het tuinhuis

plekken om seks te hebben als het thuis niet kan

In zijn man cave (of in jouw She shed) bijvoorbeeld, waar curieuze neus-buren jullie met rust laten.

Let op: In een serre kan het serieus warm worden...

4/

#4. Pashokje/lift

seks op plaatsen thuis

Op eigen risico weliswaar, want wie betrapt wordt, mag zich aan een fikse boete verwachten. Een lang uitgerekte seksscène zoals in de films, zit er niet in. Hou het bij een vluggertje.

5/

#5. Doe beroep op je vrienden

Beauty pastel room for schoolchild

Niet om het bed mee te delen, of course. Of toch niet letterlijk. Maar misschien kan een goede (vriend)in wel een "slaap"plaats regelen voor jou? Een eigen bed opofferen , dat is toch het ultieme teken van vriendschap? Je BFF zal heus wel begrip opbrengen voor je benarde situatie. Wie niet waagt, blijft maagd!