Drew Barrymore speelt in de meest bizarre serie ooit en daarom moet je hem zien

Geüpdatet op 1 februari 2017 door Claire
Drew Barrymore speelt in de meest bizarre serie ooit en daarom moet je hem zien

Drew Barrymore was de laatste jaren vooral bezig met trouwen, twee dotten van dochters baren, alweer scheiden en een eigen verzorgingslijn bedenken. Maar niet getreurd, trouwe Drewettes, want ze is weer helemaal terug in een van Netflix’ nieuwste series ‘Santa Clarita Diet’, een lekker vreemde kannibalencomedy. Jep, dat lees je goed.

Samen met Timothy Olyphant (‘Justified’) speelt Barrymore een ingedommeld koppel in een buitenwijk van L.A., Sheila en Joel Hammond, die naast tafel en bed ook hun kantoor delen als vastgoedmakelaars. Zij droomt ervan zo bold te zijn als Jennifer Lawrence die alweer haar lokken liet kortwieken, “al vindt iedereen dat lelijk, maar dat kan haar niks schelen!” Hij ergert zich aan de nieuwe toaster oven met al die overbodige knopjes. En aan het feit dat zijn vrouw geen enkel keer seks kan hebben zonder eerst romantisch gemasseerd te worden met welriekende olie.

santa clarita diet drew barrymore timothy olyphant netflix series web tv

Het paar kan best wat passie gebruiken, wat geheel toevallig ook gebeurt als Sheila de longen - of een ander orgaan - uit het lijf kotst en zo niet alleen een immo-deal maar ook haar eigen leven verliest. Of toch haar hartslag en haar keurslijf, want plots doet ze enkel nog waar ze zin in heeft, of dat nu vijf keer per dag bediend te worden met cunnilingus of een Range Rover kopen is. Het grote nadeel van dat on-dood zijn blijkt wel dat ze voortdurend honger heeft in rauw vlees. Een paleo dieet avant la lettre, zo je wil.

drew barrymore timothy olyphant netflix series santa clarita diet

Vanaf 3 februari is de reeks te zien op Netflix, maar deze trailer geeft alvast een smakelijk voorproefje.