Zo absurd was kerstmis bij de Kardashians dit jaar

Gepubliceerd op 27 december 2016 door Isabelle
Zo absurd was kerstmis bij de Kardashians dit jaarNEW YORK, NY - FEBRUARY 11: (L-R) Khloe Kardashian, Lamar Odom, Kris Jenner, Kendall Jenner, Kourtney Kardashian, Kanye West, Kim Kardashian, Caitlin Jenner and Kylie Jenner attend Kanye West Yeezy Season 3 on February 11, 2016 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images for Yeezy Season 3)

Kerstmis, een tijd van vrede op aarde, gezellig samenzijn, een moment van bezinning en bla bla bla: als je een Kardashian/Jenner bent, gaat het vooral om drama, overdaad en gigantisch hoge prijskaartjes!

   • Geen Kardashian kerstkaart dit jaar. Vreemd. De beroemde familie maakt er sinds jaar en dag nochtans een traditie van de meest extravagante kerstwensen of them all uit te sturen. Als je ziet wat ze dit seizoen hebben bekokstooft voor de feestdagen, begrijp je echter dat er écht geen tijd overbleef voor een drie dagen durende, professioneel gestylede shoot met topfotograaf...
   • Matriarch Kris vertaalde "gezellig samenzijn met het hele gezin" naar "over the top Hollywood party met 300 vrienden en familie". Ook goed, al bracht het heel wat decoratieve perikelen met zich mee. Een boom van 15 meter, een kristallen beer van een halve ton, "watervallen van rozen" -zoals ze het zelf zo mooi beschrijft- en glazen maretakken: het zijn maar enkele details van Kandy Wonderland, het decor voor dit formidabele feestje. Architectural Digest werd er zelfs bij gehaald om het hele proces te documenteren. kerstmis-kardashian-cadeaus-thunderbird-kim-kardashian-kylie-jenner-kris-jenner-kendall-jenner-kanye-west-scheiding-2
 • Kris werd trouwens beloond om haar moeite: haar zes kinderen legden een niet onbescheiden spaarpotje bijeen en schonken hun moeder een vintage Thunderbird uit 1956!
 • kerstmis-kardashian-cadeaus-thunderbird-kim-kardashian-kylie-jenner-kris-jenner-kendall-jenner-kanye-west-scheiding
 • We wisten al langer dat de Kardashians dol zijn op wagens: ook Kris vriendje Cory Gamble kreeg een vierwieler cadeau.

    • Kylie moet het dit jaar "maar" met een Birkin stellen.

kerstmis-kardashian-cadeaus-thunderbird-kim-kardashian-kylie-jenner-kris-jenner-kendall-jenner-kanye-west-scheiding-3

    • En by the way, ook oma MJ rijdt tegenwoordig rond in Thunderbird... De vrouw moest verplicht opdagen en zich in een belachelijk pakje hijsen, maar iets zegt ons dat ze geen spijt krijgt van haar passage in deze Kardashian aflevering.

    • Kylie gaf trouwens een geniaal cadeau aan grote zus Kendall. Hier zijn wij echt heel jaloers op:

1/

    • Een puppy!!!!!!! Te herhalen: een puppy!!!!!!

    • En het is niet helemaal duidelijk wiè, maar iemand kreeg deze pony cadeau. Grrr...

kerstmis-kardashian-cadeaus-thunderbird-kim-kardashian-kylie-jenner-kris-jenner-kendall-jenner-kanye-west-scheiding-4

    • Scott is weer helemaal back in the picture -letterlijk, hij mocht mee op Kourtneys kerstwensen staan- en kreeg een Cartier horloge.

kerstmis-kardashian-cadeaus-thunderbird-kim-kardashian-kylie-jenner-kris-jenner-kendall-jenner-kanye-west-scheiding-5

    • En zo zag het huis er na al dat uitpakgeweld dus uit...

   • Grote afwezige van dit materiële orgie was Kanye West, die overigens ook niet welkom was op de Kandy Wonderland party op kerstavond. Kim daagde wel op, maar volgens getuigen droeg ze haar trouwring niet langer. Opnieuw een hint in de richting van een scheiding?