Schok: deze topactrice is nu samen met een Victoria’s Secret model

Gepubliceerd op 27 december 2016 door Isabelle
Schok: deze topactrice is nu samen met een Victoria’s Secret modelLOS ANGELES, CA - OCTOBER 24: Actress Dakota Fanning (L) and honoree Kristen Stewart speak onstage at the 23rd Annual ELLE Women In Hollywood Awards at Four Seasons Hotel Los Angeles at Beverly Hills on October 24, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Michael Kovac/Getty Images for ELLE)

En eigenlijk had het ons niet mogen verrassen... 

Opnieuw een superster die voor de charmes van een Victoria's Secret engeltje is gezwicht, al gaat het deze keer niet over Adam Levine of soortgelijke rocker. Het is Kristen Stewart, onze covergirl deze maand, die de laatste tijd bijzonder close lijkt met Stella Maxwell -rijzende ster bij het befaamde lingerielabel, half-Belgische én het meisje dat wereldberoemd werd door haar korte fling met Miley Cyrus in. Gaat er nog geen belletje rinkelen? We vatten het personage Stella Maxwell hier voor je samen in een notendop.

Volgens het Amerikaanse People magazine is het dik aan tussen de twee en is de relatie eerder van het type "chillen en samen lol trappen". De twee beleven momenteel passionele dagen in het Amerikaanse Zuiden, waar Kristen een tijdje moet verblijven voor filmopnames. Ze liet haar nieuwbakken vriendin maar meteen ook overvliegen, en dat ziet er zo uit.

kristen-stewart-stella-maxwell-lesbisch-victorias-secret-angel-engel-2

kristen-stewart-stella-maxwell-lesbisch-victorias-secret-angel-engel-3

Stewart had eerder een lange relatie met Alicia Cargile, maar ging na die breuk de versiertoer op en beleefde stomende affaires met de Franse zangeres Soko, voormalig liefje van Robert Pattinson, en St. Vincent, die dan weer de ex van Cara Delevingne is -kan je nog volgen? Maxwell zou ze ontmoet hebben op het MET gala, waar paparazzi ze samen zagen vertrekken na de afterparty. Het lijkt er dus op dat deze relatie al een tijdje aan de gang is. Het weze duidelijk: Kristen Stewart heeft zich goed geamuseerd in 2016! Niet alleen haar lijst veroveringen is fraai, ook haar rode loper stijl kende de voorbije twaalf maanden meer hoogtepunten dan ze tijdens de rest van haar carrière wist te verzamelen.