Dit weten we tot nu toe over de scheiding van Kimye

Geüpdatet op 17 januari 2019 door Isabelle
Dit weten we tot nu toe over de scheiding van KimyeNEW YORK, NY - MAY 04: Kanye West (L) and Kim Kardashian attend the "China: Through The Looking Glass" Costume Institute Benefit Gala at the Metropolitan Museum of Art on May 4, 2015 in New York City. (Photo by Mike Coppola/Getty Images)

Gedaan met fluisteren: little birds schreeuwen over de grote plas steeds luider over de nakende scheiding van Kim Kardashian en Kanye West. Verschillende bronnen dicht bij het koppel maakten gewag van hun huwelijksproblemen in al evenveel magazines. Wat mogen we nu geloven en wat niet? 

Het is US Weekly dat als eerste met het verhaal naar buiten kwam. Daarin staaft een niet nader genoemde vriend van het koppel dat Kim zich al een tijdje gevangen voelt in haar eigen huwelijk met de dominante Kanye. Bovendien zou de stress over de dramatische roofoverval waarvan ze eerder dit jaar slachtoffer werd in combinatie met de al even pijnlijke breakdown van haar echtgenoot vorige week haar teveel worden. Kim wil weg, en wel zo snel mogelijk, zo schrijft het blad. Hoewel de realityster zich erg begripvol en steunend opstelt tegenover haar zieke man -ze zou tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis geen seconde van zijn zijde zijn geweken- was hij bij thuiskomst niet langer welkom in hun gigantische landhuis. De rapper herstelt momenteel op een geheime locatie, omringd door de beste artsen, van zijn inzinking. Officieel omdat zijn dokter dat beter acht, officieus omdat Kim hem niet langer in haar buurt en vooral die van de kinderen wil. De bron voegt er ook fijntjes aan toe dat ze wel degelijk de volledige voogdij over North en Saint wil. Ze geeft nog steeds erg veel om Kanye, maar ziet een gezamenlijke toekomst niet langer zitten.

Geloofwaardigheid? 7/10: US Weekly sloeg in het verleden wel eens de bal mis, maar heeft al even vaak gelijk gekregen. En dan zijn er nog de verontrustende verklaringen van People Magazine, het blad dat volgens onze zusters bij ELLE Nederland de hoogste geloofwaardigheid bezit in roddelpersland:

1/

Ook dit blad wist een loslippige vriend van het koppel -misschien moet Kimye eens haar vriendenkring herorganiseren...- en die verklaarde dat beide sterren de voorbije maanden onder gigantische druk stonden. Over een mogelijke scheiding wordt met geen woord gerept, wel wordt Kims loyauteit en liefde voor haar echtgenoot constant benadrukt. Ze zou gelukkig zijn dat hij eindelijk hulp krijgt, maar ook bezwijken onder de stress die het met zich meebrengt. Vertaling: er zit inderdaad iets dramatisch aan te komen voor die twee. Geloofwaardigheid: 9/10.

En dit tot onze grote spijt: ze hebben alle gebreken van de wereld, maar vormen sinds een goede drie jaar wel ons favoriete guilty pleasure koppel en het is nooit mooi om een gezin te zien uiteenvallen -hoe trashy de reputatie ook is.

Kleine troost: Kourtney Kardashian en Scott Dissick, oftewel Skourt, zijn wel weer samen!

kourtney-kardashian-scott-dissick-herenigd