Nieuw: bestel je cocktails online

Geüpdatet op 14 december 2016 door ELLE België
Nieuw: bestel je cocktails online

Need a drink? Hou je ervan jezelf af en toe op dramatische wijze een borrel in te schenken of op een cocktail te trakteren? Dan is het nieuwe online cocktailplatform 'Need a Drink' iets voor jou.

Nicolas Oorts en David Vanheesbeke, de drijvende krachten achter Miraeus Cocktails, zijn non-stop op zoek naar originele manieren om hun ideeën dichter bij jou te brengen. Sinds oktober kan je al kant-en-klare cocktails aan huis bestellen via Deliveroo (jouw butler op wielen), 'Need a Drink' is de volgende stap.

cocktails-drinks-spirits-2

Op de website kan je luxueuze boxes, onbekende spirits en abonnementen ontdekken. Handig, want voor een leek is een sterke drank kiezen even moeilijk als een goed wijn selecteren. Via de boxes kan je allerlei spirits ontdekken, zo is er bijvoorbeeld een box met zes staaltjes whisky van over de hele wereld. Een thema box klinkt ook veelbelovend met Kerst in het vooruitzicht. Wil je elke maand iets nieuws ontdekken, dan moet je een abonnement nemen. Zo ontvang je maandelijks een verrassend pakketje aan huis, waarmee je de meest originele cocktails kan maken. Cheers!

(Pssst: voor je dit seizoen de drank in vliegt, wil je misschien weten hoeveel calorieën jouw drankje specifiek bevat?)

(stagiaire: Isabelle Leempoels)