Kendall Jenner gespot met opvallend vollere lippen

Geüpdatet op 20 april 2022 door Laure Vandendaele
Kendall Jenner gespot met opvallend vollere lippen

Keeping up with the Kardashians - deel 694145646546: Kendall Jenner heeft lip fillers. Of niet.

Kendall en Kylie Jenner hebben een nieuw boek (Time of the Twins) te promoten en dus organiseerden de beroemde zusjes een live chat met de fans via Facebook. Helaas voor hen ging niet het boek maar wel de mond van Kendall met alle aandacht lopen. Volgens de fans was die opvallend voller dan voordien, dan kon enkel het resultaat van lip fillers zijn. Velen onder hen waren teleurgesteld in het 21-jarige topmodel dat doorgaans bekend staat als het meest naturelle lid van de Kardashian-Jenner clan.

kendalljennerslipfillers2
'I'm sorry, Kendall', liet Kylie nog weten

Terwijl Kendall Jenner de al dan niet opgespoten lippen stijf op elkaar hield, gebruikte Kylie die van haar om klaarheid in de situatie te scheppen. De volle lippen van Kendall waren immers 'haar schuld'. Niet dat ze haar grote zus aan haar lange donkere haren richting de plastisch chirurg had gesleept, nee, de Cosmetics Queen had enkel  een welbekend trucje uit het verleden op haar zus toegepast. Dat van 'overlinen' of de lippen net buiten hun lijntjes omranden om zo de illusie van vollere lippen te creëren. Of ook: het excuus dat Kylie Jenner zelf maandenlang voor haar opgespoten lippen gebruikte.

LEES OOK: Ik probeerde lip fillers

Wat er ook van aan is: Kendall Jenner is vrij om met haar lichaam te doen en te laten wat ze wil. Experimenteerde ze met fillers: prima. Liet Kylie haar innerlijke make-up artiest de vrije loop? Ook goed. No #lipshaming here.