Dit waren de meest awkward eerste momenten van de nieuwe Kardashian baby

Geüpdatet op 20 april 2022 door Isabelle
Dit waren de meest awkward eerste momenten van de nieuwe Kardashian baby

Er is een kindeke geboren! 

En niet zomaar een spruit: Rob Kardashian en zijn vriendin Blac Chyna verwelkomden de voorbije week hun eerste dochter en de eerste échte Kardashian baby -aangezien zij als enige langs vaderszijde aanspraak maakt op de beruchte familienaam. De ouders zijn in de wolken, hun beroemde achterban ook, al is het zootje ongeregeld er nu al geslaagd de geboorte van het kindje bijzonder awkward te maken. De meest tenenkrommende momenten zetten we even op een rij -net als de eerste foto's van de gloednieuwe Kardashian telg:

1/

  1. De mannequin challenge...

De bevalling dateert eigenlijk al van voorbije donderdag. Rob en Chyna streken omstreeks zes uur 's morgens in het ziekenhuis neer en trakteerden het aanwezige personeel meteen op het meest bizarre tafereel in jaren. In plaats van zich in alle rust voor te bereiden op de geplande keizersnede, besloten de toekomstige ouders nog wat beeldmateriaal voor hun eigen realityshow te shooten en nog gauw een kleine mannequin challenge in te blikken:

Dream Team 💕 #mannequinchallenge

Een video die is geplaatst door Blac Chyna (@blacchyna) op

2/

2. De genodigden 

dream-kardashian-rob-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-reacties-4

Geen celebrity bevalling zonder exclusieve gastenlijst. Present bij de bevalling waren Chyna's moeder Tokyo Toni -waar halen ze die namen toch?!- én Kris Jenner. Dat laatste is opvallend, aangezien beide schoonmoeders elkaars bloed kunnen drinken en al meermaals publiek lieten weten elkaars kinderen niet in hun buurt te willen hebben. (Ontdek hier de verschillende redenen achter de Kardashian vs. Blac Chyna vete) Iets zegt ons dat de Kardashian familiefeestjes de komende jaren nòg gecompliceerder worden. Hoe dan ook, om de ongemakkelijke sfeer compleet te maken, bracht Kris ook nog eens haar toyboy Corey Gamble mee. Verder verschenen ook een paar rondborstige, in Juicy Couture tracksuit gestoken vriendinnen op het appèl.

Kris liet E!News alvast weten dat de geboorte van haar zesde kleinkind één van de meest dierbare momenten uit haar leven was: "ik mocht toekijken terwijl het gebeurde en het was in één woord bloedmooi!"

3/

3. De baby is... harig! 

De kleine meid is gezegend met een volle haardos en een imposant stel wenkbrauwen: dat is het enige wat de familie tot nu toe over haar kan communiceren. Rob zelf vindt de gelijkenis met zijn moeder en overleden vader alvast treffend.

Dream Renee Kardashian 💕 @dream

Een video die is geplaatst door Blac Chyna (@blacchyna) op

Vergeleken worden met de zwarte manen van oma Kris vinden we nog oké, maar of je als meisje echt de wenkbrauwen van wijlen Robert Kardashian wil erven, dat is een andere kwestie...

dream-kardashian-rpb-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-1

Eigenlijk is het vooral een wolk van een baby, ook dat mag gezegd worden.

dream-kardashian-rpb-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-4

4/

4. De naam! 

Kim Kardashian heeft niet het alleenrecht op vreemde kindernamen. Blac pakte jaren geleden al uit met King Cairo voor het zoontje dat ze met Tyga kreeg, haar eigen Kardashian dochtertje noemde ze Dream. Een dromerige, instaperfecte (zeer belangrijk!) naam die niet moet onderdoen voor North, King, Saint of Reign. De zoektocht naar een customized boekentasje mag beginnen!

dream-kardashian-rpb-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-3

5/

5. Oh hey Amber! 

Nog een subtiele sneer naar Kim (die trouwens niet langer depressief thuiszit, ontdek hier de foto's van haar eerste feestje buitenshuis!): haar aartsrivale en ex van Kanye West, Amber Rose, mocht als eerste op babybezoek komen. Dat doet pijn.

dream-kardashian-rpb-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-5

6/

6. De gelukwensen 

Uiteindelijk werden ook Robs beroemde zussen tot bij de baby gelaten. Omdat Kardashian vrouwen compleet weerloos zijn als het op schattige kleintjes aankomt, reageerden ze bijzonder vredelievend:

dream-kardashian-rpb-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-reacties-1

dream-kardashian-rpb-blac-chyna-mannequin-challenge-baby-foto-kim-north-bevalling-reacties-2

7/

7. What-ever... 

Wat baby Dream zelf van de commotie rond haar persoontje vindt? Het kan haar voorlopig allemaal niet zoveel schelen, ha!

Mood Forever 😛@dream

Een video die is geplaatst door Blac Chyna (@blacchyna) op