Kim Kardashian duikt op als sexy Prinses Jasmine

Geüpdatet op 19 februari 2019 door Laure Vandendaele
Kim Kardashian duikt op als sexy Prinses Jasmine

Kim Kardashian zelf is van de sociale mediaradar verdwenen maar haar familie laat via een paar slinkse omwegen weten dat de realityster, een paar weken na de brute overval in Parijs, het goed stelt.

Geen tweets, geen sexy selfies en geen blik achter de schermen van haar luxueuze leventje meer. Sins Kim Kardashian begin oktober werd overvallen in haar appartement in Parijs, verdween de 36-jarige realityster van het toneel om in alle stilte te kunnen bekomen van de traumatische gebeurtenis. Kim werd enkel gespot tijdens een concert van haar man Kanye West en dan was er nog die keer toen ze in een oversized hoodie en op badkamerslippers frozen yoghurt ging halen met bestie Jonathan Cheban.

Toch doen recente foto's van een Halloweenfeestje vermoeden dat Kim aan de beterhand is. (en zelfs weer make-up draagt) Momager Kris Jenner (kersverse oma van Dream Kardashian!) maakte hiervoor gebruik van haar eigen Insragramaccount waarop ze een plaatje van Kim Kardashian en North West, beiden verkleed als prinses Jasmine, met de wereld deelde. Jenner nam van de gelegenheid gebruik om haar 15 miljoen volgers door de verwijzen naar Kims app, waar broer Robert Kardashian (en kersverse vader van Dream Kardashian) nog meer plaatjes van het Halloween feestje deelde.

 

Net als in 2009 koos de wereldster voor het iconische appelblauwzeegroene pakje van de Oosterse Disneyprinses. Net als dochtertje North West, die voor een iets meer zedige versie van het pakje ging. Broertje Saint, vierde zijn eerste Halloween als een om op te vreten versie van Aladdin.

Ook Kim zelf leek het best naar haar zin te hebben tijdens het familiefeestje. Ze poseerde knuffelend met dochtertje North, poseerde zuinig glimlachend aan de zijde van gelegenheids Spiderman Kourtney en maakte zelfs een selfie met echtgenoot Kanye West, wat ons betreft het bewijs dat het sociale media-icoon van haar generatie haar plekje in de spotlight vroeg of laat opnieuw opeist. Welcome back, Kimberly!

Foto's: Instagram Kris Jenner/Kim KardashianWest