Reistrend: blut reizen

Gepubliceerd op 26 september 2016 door Elise
Reistrend: blut reizen

Een snoepreisje voor een prikje? Srprs.me bedacht dé oplossing voor studenten - met een beperkt budget - om de sleur van het studentenleven te doorbreken met een vakantietripje. Betaalbaar én spannend, de bestemming blijft immers tot de dag van vertrek onbekend.

Srprs.me heeft een studentvriendelijke reisformule ontwikkeld om ook de studenten de mogelijkheid te geven om een weekendje weg te gaan. Met de BROKE reisformule ga je met een klein budget op citytrip naar een willekeurige stad in Europa. Het enige wat jij moet doen is op voorhand aangeven of je 3, 4 of 5 dagen weg wilt. Jouw bestemming wordt door srprs.me uitgekozen, je vliegticket wordt geboekt en jouw slaapplaats in een leuk hostel wordt voorzien. Een week op voorhand ontvang je het weerbericht op jouw bestemming en de kraskaart die jouw bestemming zal onthullen op de dag van vertrek.

377a8780

De voordelen:

  • De broke formule start vanaf €135 per persoon voor vlucht en accomodatie.
  • De bestemming ontdek je pas op de luchthaven: adrenaline gegarandeerd.
  • Overnachten doe je in een centraal gelegen hip en modern hostel.

Hoe kan je het ook ter plaatse low-budget houden? Vraag locals naar goedkope en lekkere adresjes, neem een picknick mee als lunch en kook 's avonds zelf.

"Travelling is the only thing you buy, that makes you richer”!

Bezoek de website vansrprs.me om je eigen blinde avontuur te boeken.