Gossip zangeres Beth Ditto trouwt in Jean Paul Gaultier

Geüpdatet op 15 januari 2019 door Christin Ho
Gossip zangeres Beth Ditto trouwt in Jean Paul Gaultier

beth ditto trouwt

Gossip zangeres Beth Ditto stapte recent in het huwelijksbootje met haar jarenlange vriendin Kristin Ogata. Gekleed in een ontwerp van Jean Paul Gaultier trouwde ze onder de palmbomen van het romantische Maui in Hawaï.

De keuze voor een trouwjurk van Gaultier was niet vreemd. In 2011 kreeg de zangeres al de eer om de S/S show van de ontwerper te openen en af te sluiten in unieke creaties. Voor Beth ontwierp l’enfant terrible de la mode, zoals hij vaak genoemd wordt, een schattige maar toch wel atypische jurk met een bombastische feeërieke onderrok van tule tot op kniehoogte en een diep uitgesneden sweetheart bovenlijfje in traditioneel wit.

schets jurk Jean Paul Gaultier
schets jurk Jean Paul Gaultier

Ogata, de voormalige assistente van Ditto, koos voor een matchy-matchy wit kostuum met de leuke short als blikvanger. Ook de bruidsboeketten vielen op, de jonggehuwden droegen een leuke witte bloemenkrans rond hun nek.

Beth Ditto over de voorbereidingen van haar huwelijk:

http://youtu.be/21AW1rjMI6w

Gaultier kon zijn geluk niet op en feliciteerde het koppel via Twitter. "Congratulations to the newlyweds! All the best for Beth (and) Kristin! Love, JPG," tweette hij.

Bron: Vogue Uk