We love: de marmeren sweaters van l’Or

Geüpdatet op 13 mei 2017 door Tine
We love: de marmeren sweaters van l’Or

De debuterende ontwerpster achter het nieuwe Belgische label L'Or ontwikkelde een passie voor mode via haar tweede liefde 'kunst & pin art' en brengt nu voor het eerst een unieke sweater met zelf ontwikkelde marmerprint op de markt.

Laure: “Ik was de overload aan quote-sweaters zo beu gezien en vond het tijd  voor een nieuw soort statement trui: een oversized, unisex model met marmerprint, dat tegelijk tijdloos en unisex is. Het klinkt redelijk banaal, maar een all-over print laten drukken is zowat het moeilijkste wat er is. Ik botste constant tegen de limieten van wat technisch haalbaar is. Het project heeft veel tijd en moeite gekost, maar het resultaat is helemaal geworden zoals ik het voor ogen had.”

4K7A1411

Draagbare luxe

L'Or - het letterwoord staat voor Luxury Oversized Relaxed - koppelt een gevoel van luxe aan een ongedwongen lifestyle. Hip en trendy maar vooral heel draagbaar, dus. Naast de technische uitdaging om de print gedrukt te krijgen, werd ook veel aandacht besteed aan de perfecte pasvorm en de materiaalkeuze. Zachter dan dit wordt een sweater niet.

De limited edition marble sweater kost 69 € en is vanaf nu verkrijgbaar op lorbylaure.be

(TZW)