Adam Levine: 3 onbekende weetjes over meest sexy man van 2013

Gepubliceerd op 21 november 2013 door Christin Ho
Adam Levine: 3 onbekende weetjes over meest sexy man van 2013

adam levine

Adam Levine, zanger van de Amerikaanse band Maroon 5, werd onlangs uitgeroepen als de meest sexy man van 2013 door People. Hoewel Levine tegenwoordig ook bekend staat als coach in The Voice en Victoria's Secret aanhanger met Behati Prinsloo als vriendin, is er voor de rest weinig geweten over hem. Wij onthullen 3 onbekende weetjes!

1. Yoga freak
In een strakke stretchbroek de Zonnegroet brengen en vervolgens zonder al te veel problemen voor- en achterwaartse bewegingen uitvoeren, Levine is een die hard yoga fan. Misschien wordt het tijd dat hij zijn eigen yoga DVD uitgeeft, dan zouden we onze belofte volhouden om meer te bewegen!

2. Kara's Flowers
Kara's Flowers was de naam van zijn eerste groep gedurende zijn tienerjaren. Hun eerste album The Fourth World was geen succes. Kara's bloemen verwelkten. Later vervoegde een nieuw lid de groep en werd Kara's Flowers omgedoopt tot Maroon 5. Een goede keuze, zo blijkt.

3. Hij steunt de homogemeenschap
Adam Levine wou last minute de afterparty van de Grammy' s niet meer organiseren nadat hij ontdekte dat de eigenaars van het restaurant waar het event zou plaatsvinden Proposition 8 steunden. Dit houdt in dat zij alleen een huwelijk tussen man en vrouw steunen. Uiteraard ging Levine hiermee niet akkoord, o.m. zijn broer is homo.

Of hoe Adam Levine erin slaagt om Ryan Gosling van de troon te stoten.