We love: het beste vriendenboek van Elise De Rijck

Geüpdatet op 3 oktober 2017 door ELLE België
We love: het beste vriendenboek van Elise De Rijck

Het is er eindelijk! De opvolger van het Bucketlist Boek: het Beste Vriendenboek.

LEES OOK: We love: Het Bucketlist Boek

Waar spendeer jij het meeste geld aan, wat wilde jij vroeger worden en wat dacht je toen je mij voor het eerst zag? Die vragen kan je nu door je vrienden laten beantwoorden in het Beste Vriendenboek. Na het Bucketlist Boek heeft Elise de Rijck de smaak te pakken gekregen en schreef ze een nieuw boek puur voor ons plezier.

Heerlijk om je kindertijd te herbeleven: een vriendenboek. Dat boek waarin je vertelde op wie je verliefd was, dat geel je lievelingskleur was en paardrijden je hobby. Dat vond Elise althans. Zij versleet in haar jeugd wel acht vriendenboeken. “Wanneer er eentje vol stond, kocht ik meteen een nieuwe.” Dankzij die herinnering ontstond het idee voor boek twee. Want volwassenen mogen ook van kinderlijke dingen genieten.

Deze versie ziet er wel iets anders uit dan een doorsnee vriendenboek. “Het boek is opgezet uit hetzelfde principe, maar is volwassener.” De vragen zijn gedurfder. Bijvoorbeeld: wie is jou celebrity crush? “Bij mij is dat Channing Tatum,” vertelt Elise. Daarbij kom je in dit boek ook nog eens te weten wat je beste vrienden van je denken. “Mijn vrienden zeggen ongetwijfeld dat ik een enorme chaoot ben en een grote mond heb,”aldus Elise.

bucketlistelisePS: Hoe je Elise’s vriend kan worden? ‘Je kan me altijd omkopen met melo-cakes.’

(Charlotte Spens)