Nationale feestdag: 7 x Succesvolle BV kids

Gepubliceerd op 20 juli 2016 door Elise
Nationale feestdag: 7 x Succesvolle BV kids

Soms valt de appel écht niet ver van de boom. Deze youngsters treden in de voetsporen van hun ouders en zijn bijna een BV-status waardig. 

 1. Jolan de Bouw

cfilipvanroe-koen-en-jolan-de-bouw-kopenhagen-5

Leeftijd: 21

Een van Vlaanderens meest gevierde (en knapste) acteurs heeft een zoon met een al even gedroomde genencombinatie. Laat ze samen poseren voor de lens et voilà, het succesrecept voor een geslaagde modecampagne. Koen De Bouw en zoon Jolan stonden samen op de set voor de najaarsshoot van Jack & Jones in 2015. Koen kon voor de shoot een beroep doen op zijn jarenlange ervaring als acteur, maar ook Jolan was niet aan zijn proefstuk toe. Als hij niet aan het werk is voor zijn studie fotografie, klust de knappe tiener bij als model.

Beknopt cv: studeerde sport en lichamelijke opvoeding en werd door een Belgische modelscout in 2013 gespot in het station Brussel-Noord. Sindsdien was zijn gezicht onder meer te zien in het Duitse kunstmagazine O32CVictoire en ID Magazine. Dit najaar duikt hij op in een campagne voor een nieuw parfum, en in de wintercampagne van een Scandinavisch kledinglabel.

Toekomstplannen:  “Voor mij was model worden niet meteen een droom die in vervulling ging, eerder een interessante verrassing. Voor de toekomst zou ik zeggen: meer van dat. Daarnaast wil ik zelf graag als fotograaf aan het werk gaan, na mijn opleiding aan de academie van Antwerpen.”

kj.png

1/

2. Niels De Jonck

IMG_7596

Leeftijd: 27

Beknopt cv: Niels De Jonck, zoon van gewezen gezondheidscoach Sonja Kimpen, werd bij het grote publiek bekend dankzij zijn deelname aan het VTM-programma De Grote Sprong, waar hij veel indruk maakte. Een gezonde levensstijl kreeg hij met de paplepel naar binnen, hij is dan zelf ook fitnessinstructeur. Daarnaast rijft ie met dat afgetrainde lijf ook nog modellenjobs binnen. Net of dat nog niet genoeg is, maakte hij al een schrijfdebuut. Samen met zijn broer bracht hij ‘Gezond leven is kinderspel’ uit

Persoonlijk: Hij werd vorig jaar vader van een zoontje samen met blogger/model Kim Van Oncen.

sonja

2/

3. Familie Verhulst

Studio 100s big boss Gert Verhulst heeft ook een semi-bekende offspring.

Marie Verhulst

Leeftijd: 20

Beknopt cv: Dochter Marie is een Vlaamse actrice en is niet weg te denken uit het Ketnet scherm. Ze studeerde aan het Lemmensinstituut in Leuven en zong jarenlang in het Studio 100 Kinderkoor.

gert verhulst

Viktor Verhulst

Leeftijd: 21

Zoonlief Viktor werd gevraagd voor Temptation Island. Vorig jaar lekte uit dat hij samen was met Miss België-finaliste Aurélie Hendrickx, maar die relatie liep ook zonder ‘Temptation Island’ op de klippen.

verhulst

3/

4. Jan Leyers 

Zanger en muzikant Jan Leyers heeft vier dochters, waarvan er drie exact dezelfde richting uit gaan als hun vader:

Ella Leyers

media_xll_6619551

Leeftijd: 27

Ella Leyers verwierf naam en faam als Saartje Dubois in de populaire sitcom F.C. De Kampioenen. Ze verhuisde in 2006 naar de Verenigde Staten om er een theateropleiding te volgen. De opleiding wierp duidelijk haar vruchten af. Anno 2012 keerde ze terug en is ze druk aan de slag, onder andere in de televisiereeks Binnenstebuiten en Zuidflank. Maar wat ons vooral bijblijft? Haar vertolking van onder andere Miley Cyrus, Els Tibeau en Simonne Backs in Tegen de Sterren op

Billie Leyers

billie

Leeftijd: 21

Billie is een singer-songwriter. Ze schrijft al liedjes sinds haar dertiende. Haar muzikale carrière startte vorig jaar met een eerste single I Will Never (Igidigidaga). Inmiddels staat er al een tweede single op haar singografie. Afgelopen zomer was Billie in heel Vlaanderen te bewonderen op verschillende evenementen. In oktober 2015 stond ze zelfs in de Lotto Arena als het voorprogramma van Stan Van Samang.

Olga Leyers

olga

Leeftijd: 18

Olga Leyers is Kaztaar bij Kzoom – het VTM-equivalent van een Ketnet-wrapper – en studeert sinds dit schooljaar ook rechten. Olga was eerder al te zien in De Kinderpuzzel, Binnenstebuiten - samen met haar zus Ella- en de kinderserie De Elfenheuvel. De jonge spring-in’t-veld zal ongetwijfeld meteen haar gading vinden bij de gekke VTMKZOOM-bende.

4/

5. Oscar Santos

Voide Kids - oscar

Eigenlijk wil hij deejay worden, maar hij heeft een behoorlijk stel stembanden: Oscar Santos, de 12-jarige zoon van actrice Tine Embrechts. Afgelopen editie waagde hij zijn eerste stapjes op het podium in ‘The Voice Kids’ op vtm. “Hij zit nu al in showbizzland”, zei Tine voorzichtig, “da’s te rap, da’s te rap.” Oscar schopte het helaas niet tot de finale, maar liet wel een onvergetelijke indruk achter.

Toekomstplannen: “Deejay worden en op Tomorrowland staan, daar droom ik van.”, aldus de ambitieuze Oscar.

f723364e-9a0c-11e5-a9f0-b3da8a4223be_web_scale_0.0578704_0.0578704__

5/

6. Lauren Versnick

versnick

Leeftijd: 21

Zo moeder, zo dochter? Lynn Wesenbeek was Miss België in 1987, dochter Lauren (21) treedt - met drie agentschappen en een heuse portfolio onder de arm - in diezelfde voetsporen. Ze combineert modellenwerk feilloos met haar studies handelswetenschappen.

Toekomstplannen? Na haar studies wil Lauren op zoek naar een agentschap in Sydney.lynnw

6/

7. Zita Wauters

1483158

Leeftijd: 11

Cv: Zita Wauters, dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser, is binnenkort te bewonderen in Kadanza Together, de nieuwe musical van Ketnet en Studio 100. Die bruine kijkers heeft ze duidelijk van haar moeder, dat muzikaal talent? Duh…

Naast zingen, beleefde Zita eerder al een acteerdebuut. Ze schitterde in een campagne van Plan België om zo aandacht te vragen voor de impact van kindhuwelijken in het Zuiden. Daarnaast lacht ze ons vanaf 1 december toe vanop het schap van speelgoedwinkels in Vlaanderen en Nederland, gehuld in het gloednieuwe K3-verkleedjurkje.

Toekomstplannen: Zita laat weten dat ze dol is op "zingen in het koor, lekker zot doen en veel babbelen". Later wil ze zangeres, actrice of schoonheidsspecialiste worden en ze kijkt enorm op naar Taylor Swift en Nathalie Meskens.