Schok: de affaire tussen Rihanna en JayZ uitgelegd

Geüpdatet op 27 januari 2016 door ELLE België
Schok: de affaire tussen Rihanna en JayZ uitgelegd

JayZ Beyoncé Rihanna affaire

Sinds het beruchte liftincident gelooft niemand echt meer in het gelukkige sprookje van Beyoncé en JayZ, in een nieuwe biografie van de zangeres wordt de vuile was van het koppel uitgehangen. 

Het boek Becoming Beyoncé: The Untold Story van J. Randy Taraborrelli verdiept zich in het veel besproken liefdesleven van de Amerikaanse superster. Volgens de auteur zorgden de geruchten rond een affaire tussen JayZ en Rihanna wel degelijk voor een breuk, maar niet in de zin die iedereen verwachtte. Meer zelfs: de roddel zou een weloverwogen mediastunt zijn geweest, bedoeld om de carrière van een toen nog piepjonge Rihanna, sinds het prille begin de beschermelinge van de Carters, te helpen lanceren. Oorspronkelijk liep dat vlot, maar na enkele jaren werd Beyoncé écht nerveus van het hele verhaal. Goed voor heel wat geruzie en zelfs een tijdelijke breuk. Volgens Taraborrelli zouden ze een klein jaar apart hebben geleefd -wat weinig geloofwaardig is, gezien de vele foto's van het koppel samen de voorbije jaren.

Hoe dan ook, in andere passages doet hij uit de doeken hoe Blue Ivy zomaar eventjes drie nanny's heeft en laat hij het eerste vriendje van Beyoncé aan het woord -de zangeres zou in heel haar leven maar met twee mannen het bed hebben gedeeld. Tussen haakjes: zijn werk werd nooit goedgekeurd door Beyoncé, wat de inhoud toch van een serieuze korrel zout voorziet.