Throwback 2017: vijftien creatives kijken vooruit en achteruit

creatives 2018

#throwback2017, #happy2018. Hier komt een nieuw jaar vol persoonlijke hoogte- en dieptepunten, guilty pleasures en twijfelachtige trends. Vijftien creatievelingen mijmeren en dromen over wat was en wat nog moet komen.

#1 Joke Emmers, actrice

joke emmers
Joke Emmers

Je meest memorabele moment van 2017?
In juni speelden we met de voorstelling INDIAAN op Oerol, een festival op het eiland Terschelling. We zaten er met een hechte groep en waren overdag altijd vrij. Idyllisch! Op een keer maakten we een paardrijtocht door de duinen en over het strand. Nog nooit in mijn leven heb ik zoiets heerlijks en moois meegemaakt.

Waar kijk je naar uit in 2018?
Vier dagen Rock Werchter! Dat wordt mijn elfde editie. Verder ga ik in december 2018 een maand weg. Reizen of ergens in een huisje boeken lezen. Maar naar de zon en liefst iets met diepzeeduiken. En veel spelen, natuurlijk. Ik doe mijn werk zo graag!

Welk goed voornemen wil je langer dan een week volhouden?
Tijd maken voor vrienden en familie! De jongste vijf jaar moesten zij vaak wijken voor mijn werk. Ik merk nu dat ik hen veel te weinig hoor. In 2018 wil ik geen afspraken meer afzeggen voor werkopdrachten en enkele weekends leeg houden.

Auteur Tine
Lifestyle redacteur

Meer lezen

5 redenen waarom je in januari de liefde zal vinden

Ook online te ontdekken