Thalasso in het Sea & Spa Novotel**** van Dinard, door Els van de blog “Fashionelsta”

Gepubliceerd op 17 september 2015 door ELLE België
Thalasso in het Sea & Spa Novotel**** van Dinard, door Els van de blog “Fashionelsta”

Untitled Document

Miramar

De stad Dinard is echt een bezoek waard! Wanneer u te voet vanuit het hotel vertrekt, langs de promenade 'Du Clair de Lune', ontdekt u tal van indrukwekkende Belle Epoque villa’s met mooie mediterrane tuinen. Hier hangt nog de sfeer en de ‘grandeur’ van vroegere tijden.
Ik was lichtjes moe van de reis toen ik aankwam in mijn hotel. Ik kreeg enige uitleg over het hotel, mijn programma en een bezoek.
Mijn moderne en ruime kamer gaf uit op de tuin van het centrum. Ik had een fraai privéterras met zicht op zee en het groen langs de kust. Bovendien was de zon van de partij. In de ochtend genoot ik van een uitgebreid en heerlijk ontbijt. Gewoonlijk vraag ik ook naar pannenkoeken, maar dat hoefde niet want ze waren er al.
Tijd voor ontspanning! Ik begon met een glimlach en die bleef de hele dag. Op het programma: een dag met behandelingen. Ik begon met algotherapie. Mijn hele lichaam werd ingewreven met een dikke en warme groene brij. Ik leek wel een reuzenalg! Daarna werd ik omwikkeld met eenj plastic film en kreeg ik een korte schedelmassage. Wat een heerlijk gevoel! Er hing een ontspannend muziekje in de zaal en bijna belandde ik in dromenland... Na deze behandeling met algen was mijn huid zeer soepel en goed gevoed.
Van het begin tot het einde van mijn verblijf was ik ontspannen. Van zodra ik de zee zag, voelde ik me in vakantiestemming. Het personeel van het thalassocentrum gaf me een zeer gepersonaliseerde behandeling. Ik voelde me welkom en ik ga er zeker nog eens naartoe!

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.