Het Relais et Châteaux & Spa La Cheneaudière****, door Caroline van de blog ‘Dreams are picturing the world’

Geüpdatet op 17 september 2015 door ELLE België
Het Relais et Châteaux  & Spa La Cheneaudière****, door Caroline van de blog ‘Dreams are picturing the world’

Untitled Document

La Chenaudière

De Hostellerie & Spa La Cheneaudière is het paradijs van de kalmte, de wellness en de gastronomie. Het is een ideale halte om een tijdloos moment te beleven. Deze kleine oase van rust ligt ingekapseld in een ongerepte natuur die gevormd wordt door bergen en bossen, op de grens van het departement Bas-Rhin en de Vogezen. Dit familiaal etablissement pakt uit met een team dat het belang van de gasten zeer ter harte neemt. Men beleeft er een unieke ervaring, ver weg van de dagelijkse beslommeringen.
Het etablissement noemt zich ‘locavore’. Van het ontbijt tot het diner worden producten gebruikt die men zich (voor het grootste gedeelte) aanschaft bij boerderijen en producenten binnen een straal van 5 km. Chef Roger Bouhassoun biedt een gastronomische keuken en gerechten die bereid zijn met passie en liefde.
De wellness bestaat uit een spa en behandelingen die men aanbiedt in een verrukkelijk kader. Er is ook een zwembad met grote vensters die uitgeven op de natuur, sauna’s, een hamam en nog meer waterplezier. Alles is voorzien opdat de klant zich thuis zou voelen.
Ik heb dit inspirerend universum verlaten met mijn lichaam en ziel in totale harmonie. Uitgerust, zen en gelukkig om zoveel verwenning. Kortom: het hoofd vol magische herinneringen, met leuke ontmoetingen en een unieke ervaring midden in de natuur.

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.