Thalasso in l’Alliance Pornic***, door Julie van de blog “Bible Fashion”

Geüpdatet op 17 september 2015 door ELLE België
Thalasso in l’Alliance Pornic***, door Julie van de blog “Bible Fashion”

Untitled Document

Alliance Pornic

Hebt u soms het gevoel dat u dringend tijd nodig hebt voor uzelf, om u volledig te ontspannen, om u te laten
verwennen? Ja? Dan moet u dringend naar l’Alliance Pornic Thalassa, Sea & Spa. Met uitzicht op de oceaan kunt u er een heuse droom beleven. Bretagne is niet alleen een mooie Franse regio, maar ook een uitstekende bestemming voor liefhebbers van natuur en gastronomie.
Bij het naderen van het thalassocenter, werd mijn eerste indruk bepaald door de adembenemende ligging.
Het uitzicht op de Atlantische Oceaan en het eiland Noirmoutier is uitzonderlijk. Een suite met zeezicht voor mij alleen… joepie! Heerlijk om vanuit mijn bed te kijken naar de lichtjes van de vissersboten en weg te soezen. Lang geleden dat ik zo ontspannen was!
Voor de maaltijd een bio salade-bar, een ‘ontgiftend’ gerecht of de traditionele Franse keuken? Ik heb ze alle drie geprobeerd. Telkens was ik verrast door de gerechten die tegelijk gezond en heerlijk waren.
Tijd voor behandelingen. De lichaams-exfoliatie gevolgd door een stevige massage met olie op basis van lavendel en lychee gaf een zalig gevoel. Wat heb ik daarvan genoten! Probeer zeker ook de hamam en baden met essentiële oliën, u keert terug naar België met een babyhuid.
Deze thalasso-ervaring in l’Alliance Pornic Resort was precies wat ik nodig had. Een moment voor mezelf reserveren, me laten verwennen. Maak plaats in uw overvolle agenda voor een weekendje.
Geloof me, het zal u goed doen!

Ontdek het vervolg van mijn ervaring op rendezvousenfrance.com.