5 dingen die je instant gelukkiger maken

Gepubliceerd op 6 september 2015 door Britt Valkenborghs
5 dingen die je instant gelukkiger maken

[caption id="attachment_96289" align="aligncenter" width="600"]juno Juno[/caption]


Het zijn de kleine dingen die je gelukkig maken. Ben je daar niet zo erg van overtuigd? Deze 5 dingen toveren ongetwijfeld weer een glimlach op je gezicht. 

1. Kijk iedere dag uit naar iets
Probeer je iedere dag ergens op te verheugen. Dat hoeft zelfs geen spectaculaire gebeurtenis te zijn. Misschien een warm bad vanavond, of weer een nieuwe aflevering van je favoriete tv-serie.

2. Geniet van fysieke dingen
Te veel stress zorgt voor onrust in je hoofd. Wil je toch even wat mentale rust? Vergeet dan ook je fysieke noden niet. Maak een wandeling of duik het bed in met je vriend(in). Alle stress is zo weer verdwenen.

3. Beweeg
Sporten is niet alleen goed voor je lijn, het maakt je ook gelukkiger. Tijdens het sporten maakt je lichaam namelijk het stofje endorfine aan. Hierdoor voel je je meteen al terug beter.

4. Ga naar buiten
Ook de zon heeft enorm veel impact op hoe we ons voelen. Als je buiten bent, produceert ons lichaam vitamine D en dit zorgt voor een toename van het stofje serotonine, een soort natuurlijke anti-depressiva.

5. Doe iets voor een ander
We vergeten het te vaak. Maar iemand anders gelukkig maken, maakt onszelf vaak ook gelukkig. Dat gevoel wanneer je een onverwacht cadeautje geeft aan je beste vriendin? Een instant geluksmaker!

Bron: Elite Daily