De Brat Squad: de 11 it-kids van het moment

Geüpdatet op 28 januari 2016 door ELLE België
De Brat Squad: de 11 it-kids van het moment

11911096_10206415387736466_2001385608_n

De originele 'Brat Pack' bestond uit een groep jonge acteurs die in de jaren '80 vaak samen speelden in films die ondertussen klassiekers geworden zijn, zoals The Breakfast Club (1985) en St. Elmo's Fire (1985). Move over Emilio, Anthony en Demi: dit is de nieuwe Brat Squad.

1/
Gigi Hadid

kendall-jenner-660x495
Kendall en Gigi

Leeftijd: 20 jaar
Kind van: Mohamed Hadid en de Nederlandse Yolanda Foster
Huidige job: model
Opmerkelijke stunten: Gigi werd ontdekt door Paul Marciano (Guess) toen ze maar twee jaar oud was! Ze poseerde toen voor Baby Guess en na een pauze van vijftien jaar werd ze gekozen als het gezicht voor de Guess campagne. Ze was verder meerdere keren te zien op The Real Housewives of Beverly Hills waar haar moeder Yolanda aan meedeed. Wist je trouwens dat ze een competitieve paardrijdster was?
Relatie met anderen in de lijst: ze is de zus van Bella en de ex van Cody Simpson. Ze is bevriend met Hailey, Kendall, en Kylie. Die laatste twee zijn trouwens volgens haar eigenlijk ook 'familie,' aangezien haar moeder hertrouwde met David Foster, die vroeger getrouwd was met Linda Jenner, die op haar buurt dan weer de ex-vrouw van Caitlyn Jenner is.

2/

Bella Hadid

Bella
Hailey en Bella

Leeftijd: 19 jaar
Kind van:  Mohamed Hadid en Yolanda Foster
Huidige job: model
Opmerkelijke stunten: ook Bella verscheen af en toe op The Real Housewives of Beverly Hills en is even verzot op paardrijden als Gigi. Verder raden we aan om de jongste telg van het gezin Anwar eens op te zoeken, want hij is genetisch minstens even gezegend als zijn zussen.
Relatie met anderen in de lijst: ze is de zus van Gigi, en is bevriend met Hailey en de Jenners.

3/

Kendall Jenner

Gigi
Hailey, Kendall, en Gigi

Leeftijd: 19 jaar
Kind van: Kris en Caitlyn Jenner
Huidige job: realityster en model
Opmerkelijke stunten: Kendall rees van de ene dag op de andere naar top van de modellenwereld nadat ze in 2014 haar catwalkdebuut maakte bij Marc Jacobs. Sindsdien is ze een fashion darling die zich ontpopte tot een waar streetstyle icoon en niet meer weg te denken is van de catwalks.
Relatie met anderen in de lijst: ze is de zus van Kylie, en tot haar BFF's behoren Justin, Sofia, Hailey, Jaden, en de Hadids.

4/

Kylie Jenner

Kylie
Bella, Kylie, Kendall, en Gigi

Leeftijd: 18 jaar
Kind van: Kris en Caitlyn Jenner
Huidige job: realityster
Opmerkelijke stunts: ook al is ze nog maar 18 jaar, Kylie heeft al vele projecten op haar naam staan: een eigen lijn haarextensions, en samen met zus Kendall bracht ze een kledinglijn voor topshop, handtassen- en schoenencollectie voor Steve Madden en een sciencefiction roman uit. Binnenkort lanceert ze ook haar eigen YouTubekanaal.
Relatie met anderen in de lijst: ze is de zus Kendall, vrienden met Hailey, Sofia, en de Hadids, en zou kussend met Jaden gespot zijn op het huwelijk van Kim en Kanye.

5/

Justin Bieber

Justin
Hailey, Kendall, en Justin

Leeftijd: 21 jaar
Huidige job: zanger
Opmerkelijke stunten: te veel om op te noemen eigenlijk.
Relatie met anderen in de lijst: in 2012 deed hij een  muzikale samenwerking met Jaden. Zijn love triangle met Hailey en Kendall maakte veel ophef, maar ondertussen maakte hij duidelijk dat ze allemaal gewoon vrienden zijn. Onlangs nam hij het op voor Kylie, toen ze onder vuur kwam te liggen nadat ze een foto had gepost met haar haar in cornrows gevlochten. Onder andere Amandla Stenberg uitte harde kritiek, en beschuldigde haar van racisme. Justin noemde de aantijgingen dat Kylie racistisch zou zijn 'belachelijk' en riep fans op om de 'bigger picture' van rassenongelijkheid niet uit het oog te verliezen.

6/

Jaden Smith

Jaden
Kendall, Jaden, Hailey, en Harry Hudson

Leeftijd: 17 jaar
Kind van: Will Smith en Jada Pinkett-Smith
Huidige job: acteur, rapper
Opmerkelijke stunten: in 2014 werd Jaden verkozen tot één van de vijfentwintig meest invloedrijke tieners. Zijn existentiële en filosofische tweets leverde hem bijna zes miljoen volgers op en de Confucius van het internettijdperk als bijnaam. Hij ging met Amandla Stenberg (Rue van The Hunger Games) naar haar prom, en het is duidelijk dat hij niet bang is om de regeltjes te doorbreken: hij droeg voor de gelegenheid een jurk.
Relatie met anderen in de lijst: Jaden is de broer van Willow. Hij is de ex van Kylie en Sofia, en bevriend met Kendall en Hailey. Hij werkte samen met Justin aan het nummer Never Say Never en ging met hem op tournee.

7/

Willow Smith

Willow
Willow en Kylie

Leeftijd: 14 jaar
Kind van: Will Smith en Jada Pinkett-Smitt
Huidige job:  zangeres, actrice
Opmerkelijke stunten: Willow bracht haar eerste single Whip My Hair uit toen ze negen was en was de jongste artiest ooit die tekende bij het platenlabel van Jay-Z, Roc Nation. Haar modellenlook en superopvallende kleding stijl leverde haar herfstcampagne van Marc Jacobs.
Relatie met anderen in de lijst: ze is de zus van Jaden en is bevriend met Kylie.

8/

Hailey Baldwin

Hailey

Leeftijd: 18 jaar
Kind van: Stephen en Kennya Baldwin
Huidige job: model
Opmerkelijke stunten: Hailey's leven als it-girl bestaat eigenlijk uit rondhangen met haar vrienden, rode lopers bewandelen, en af en toe wat modellenwerk doen. Ze scoorde al een editorial in Amerikaanse Vogue en was het gezicht van een Topshop campagne.
Relatie met anderen in de lijst: ze is goed bevriend met de Jenners, de Hadids, en Jaden, en er werd duchtig gespeculeerd over een eventuele romance met Justin.

9/

Cody Simpson

Cody

Leeftijd: 18 jaar
Huidige job: zanger
Opmerkelijke stunten: de Australische Cody was maar dertien jaar toen tekende bij een platenlabel, en hij bracht hetzelfde jaar nog zijn eerste single iYiYi met Flo-Rida uit. Ondertussen bezit hij zijn eigen platenlabel.
Relatie met anderen in de lijst: hij is de ex van Gigi, en was samen met Bella en Hailey te zien in de nieuwste Denim & Supply Ralph Lauren campagne.

10/

Sofia Richie

Sofia
Kendall, Kylie, en Sofia

Leeftijd: 17 jaar
Kind van: Lionel Richie (en zus van Nicole)
Huidige job: model
Opmerkelijke stunten: Sofia is het nieuwe gezicht van Madonna's kledinglijn Material Girl.
Relatie met anderen in de lijst: Ze zou een relatie gehad hebben met Jaden Smith, en ze is bevriend met Kylie en Kendall (wat Nicole trouwens niet goedkeurt!)

11/

Dylan Penn

Dylan
Dylan en Hopper Penn

Leeftijd: 24 jaar
Kind van:  Sean Penn en Robin Wright (House of Cards)
Huidige job: model
Opmerkelijke stunten: Dylan weigerde een aanbod van Playboy om voor 150.000 dollar te poseren voor het magazine. Ze deed uiteindelijk toch een naakte fotoshoot, maar dan voor het stijlvolle erotisch magazine treats!, naar eigen zeggen omdat ze fan is van het werk van fotograaf Tony Duran. Het liefst zou ze regisseur worden.
Relatie met anderen in de lijst: Dylan is de oudste van de bende en heeft geen uitgesproken connectie met de andere leden, maar Vogue zag toch potentieel in haar want ze werd naast Justin, Kendall, Gigi, en haar broer Hopper gefeatured in de 'New Brat Pack' editorial.

(Stagiaire Astrid Van Wambeke)