WEEKENDTIP: bezoek de showroom van LN Andes

Gepubliceerd op 10 oktober 2013 door Laure Vandendaele
WEEKENDTIP: bezoek de showroom van LN Andes

EllenKegels
Door het grote succes van de open showroom van LN Beanies twee weken geleden krijg je dit weekend opnieuw de kans om de gebreide ontwerpen van Ellen Kegels te gaan bekijken.

Op 12 en 13 oktober houdt ontwerpster Ellen Kegels (meer over Ellen Kegels in het oktobernummer van ELLE België) opnieuw een open showroom. Na het grote succes van de LN Beanies-editie twee weken geleden, ligt de focus nu op de LN Andes collectie met Peruviaans achtergrond. De warme truien en handgebreide sjaals van het merk zijn de perfecte manier om de komende winter warm in te zetten.

Toch meer een LN Beanies-fan? Geen probleem, want ook die collectie krijgt opnieuw een plekje in de open showroom, samen met de nieuwe YARN reeks en het boek ‘Goedgemutst’.

Interesse om dit weekend een kijkje te nemen achter de schermen van dit warme label? De showroom bevindt zich in de Eugeen Joorsstraat 50 in Borgerhout en is open op 12 en 13 oktober van 12 tot 18u. Het enige wat je moet doen is een mailtje sturen naar info@lnknits.com om je komst te bevestigen.

stag. (CVT)