10 droommannen om te volgen op Instagram

Geüpdatet op 28 januari 2016 door ELLE België
10 droommannen om te volgen op Instagram

canevas_7photos

Kan jouw Instagram feed wel een opkikkertje gebruiken? Wij selecteerden deze tien kanjers die je moet volgen!

1/

Schermafbeelding 2015-08-12 om 11.32.09

1. Michiel Huisman

Michiel Huisman wordt de Matthias Schoenaerts van Nederland genoemd. De Nederlandse muzikant en acteur woont ondertussen al zeven jaar in de Verenigde Staten, waar hij aan zijn weg naar de top timmert. Michiel was te zien in de topserie Game Of Thrones, als Daario Naharis. Recent speelde hij aan de zijde van Blake Lively in het romantische drama The Age of Adeline.

Op zijn Instagram deelt hij kiekjes van zijn privéleven en neemt hij je mee achter de schermen. Dat hij er dan ook nog eens goed uitziet, nemen wij er graag bij.

Volg Michiel op zijn Instagramaccount.

2/

Schermafbeelding 2015-08-12 om 12.05.36

2. Nick Bateman

De 28-jarige Nick Bateman is model, acteur, karatebeoefenaar en heeft maar liefst 3,4 miljoen volgers op Instagram. Zijn account beschouwt hij als een tv-show: "Post dingen over jouw leven. Mensen willen jou zien werken, reizen of zien sporten."

De Canadees werd ontdekt tijdens een modellenwedstrijd waar hij toevallig was. Nick werd voorgesteld aan Calvin Klein. Calvin vond dat hij wel een goede look had. "Dat vond ik raar, ik zag er uit als een sul."  Zijn eerste grote campagne was voor Abercrombie & Fitch, waar hij twee jaar prijkte op de winkeltassen.

Volg Nick op zijn Instagramaccount.

3/
Schermafbeelding 2015-08-12 om 12.26.183. Mariano Di Vaio

Als je Nick Bateman dan toch gaat volgen, check dan zeker de Instagram van zijn beste vriend. Mariano Di Vaio is een Italiaans model, acteur en style blogger. Hij werkte al voor verschillende internationale merken, zoals Cavalli en Gucci. Zijn blog, MDVstyle, is een online magazine over mannen en hun passies: mode, sport, muziek, films en reizen. Op zijn achttiende verliet hij Italië om zijn modellen- en acteercarrière van de grond te krijgen.

Volg Mariano op zijn Instagramaccount.

4/

Schermafbeelding 2015-08-13 om 11.18.51

4. Chuck Junior Achike

Chuck is een opkomend model van Engels/Nigeriaanse afkomst en is 21 jaar. Door zijn blauwe ogen, getinte huid, bruin/grijzig haar, heeft hij een van de meest unieke looks in de modellenwereld. Chuck wist campagnes voor Calvin Klein en River Island te strikken. Op zijn Instagram deelt hij foto's van zijn knappe vriendin, zichzelf, modeshows en reizen.

Volg Chuck op zijn Instagramaccount.

5/

Pietro2

5. Pietro Boselli

Herinner je nog de foto van de knappe wiskundeleraar die de wereld rondging? Wel, dat is Pietro, een 27-jarig model uit Italië. Hij werd op zijn zesde ontdekt en stond model voor Armani Junior. Later ging hij mechanical engineering studeren aan de universiteit van Londen. Een van zijn leerlingen ontdekte dat hij ook model was, nam een foto en plaatste hem op Facebook. De post ging viraal en werd ontelbare keren geliked. Sindsdien zit hij bij het Britse modellenbureau Models 1, deed hij campagnes voor Abercrombie & Fitch en stond hij op de cover van GQ.

Volg Pietro op zijn Instagramaccount.

6/
Schermafbeelding 2015-08-12 om 13.54.596. Broderick Hunter

De 23-jarige Amerikaan werd ontdekt via Facebook. "Op een avond contacteerde een fotograaf, Tyren Redd, mij en zei dat ik model moest worden." Broderick deed een fotoshoot en smeet de foto's op zijn Facebook. Een paar dagen later werden ze opgepikt door verschillende blogs. Broderick stopte met basketballen om voor zijn modellencarrière te gaan. Je kent hem misschien ook uit de videoclip van Ciara.

Daarnaast richtte hij een organisatie op die kinderen begeleidt. "Zelfmoord is de tweede meest voorkomende doodsoorzaak bij jongeren. Ik geloof er sterk in dat je veel kan voorkomen door te praten."

Volg Broderick op zijn Instagramaccount.

7/

Ben

7. Ben Dahlhaus

Ben Dahlhaus lijkt op Jezus door zijn lange blonde haren, blauwe ogen, opvallende baard en doordringende blik. Hij staat bekend om zijn sad face op foto's. Over de Zweed is nog maar weinig geweten, wat hem iets mysterieus geeft.  Recent deed hij een campagne voor het luxueuze horlogemerk Brathwait, met bijhorende artistieke video.

https://www.youtube.com/watch?v=0feHCW2oJZw

Volg Ben op zijn Instagramaccount.

8/

Schermafbeelding 2015-08-13 om 10.47.498. Axel Kwenkeu

Dit talent van eigen bodem staat nog maar aan het begin van zijn carrière. Axel won de finale van het tiende seizoen van Top Model Belgium, een Waalse talentenjacht. Zijn grote bos krullen, groene ogen en spleetje tussen de tanden, zijn ook in het oog gesprongen aan de overkant van de oceaan. De 16-jarige jongen uit Malmédy tekende onlangs een contract bij DNA Models, dat topmodellen als Linda Evangelista, Alessandra Ambrosio en Elise Crombez lanceerde. Iemand om in het oog te houden, dus.

Volg Axel op zijn Instagramaccount.

9/
Schermafbeelding 2015-08-13 om 11.05.399. Sean O'Pry

Komt deze hunk jou bekend voor? Dat kan! De Amerikaan was namelijk te zien in de videoclips van Taylor Swift, Blank Space, en Madonna, Girl Gone Wild. Op zijn zeventiende werden zijn eindejaarsfoto's ontdekt via MySpace. Hij deed talloze campagnes voor Calvin Klein, Giorgio Armani, Versace en liep defilés voor Givenchy en Balmain.

Volg Sean op zijn Instagramaccount.

10/

Schermafbeelding 2015-08-13 om 12.40.40

10. Brock O'Hurn

De koning van de man buns, zo kan je Brock het best omschrijven. Hij is een personal trainer uit Los Angeles en begon te sporten na pesterijen. In filmpjes laat hij zien hoe hij zijn lange, blonde, manen in een knot doet. Na de vele views, 1,2 miljoen volgers op Instagram en een eigen YouTube kanaal, hoopt hij een acteercarrière te lanceren.

Man Bun Monday and No Shave November Week ✌️ Have a Great Monday everyone!

A post shared by Brock O'Hurn (@brockohurn) on

Volg Brock op zijn Instagramaccount.

(Stagiaire Eveline Briand)