Bizar: Man organiseerde schoonheidswedstrijd voor vagina’s

Geüpdatet op 23 juli 2015 door Britt Valkenborghs
Bizar: Man organiseerde schoonheidswedstrijd voor vagina’s

vagina
Exact wat de wereld nodig had. Een man, Brian Sloan —uitvinder van allerhande seksspeeltjes— die een schoonheidswedstrijd organiseerde om zo te weten te komen wat mannen een mooie vagina vinden. En zet je schrap, helaas is dit géén grap. 

De feiten op een rijtje: Sloan bracht eerder al de "Autoblow" op de markt. Een speeltje dat —je raadt het nooit— een mondvormige opening heeft om ja, je weet wel wat, ermee te doen. Nu gaat hij dus nog een stapje verder en zoekt naar de mooiste vagina ter wereld... om er vervolgens een kopie van te maken.

En dat hij hier een wedstrijd voor organiseert vindt hij niet meer als normaal... hij wilde niet aan de productie van een 3D vagina beginnen, als hij niet wist wat mannen nu écht mooi vinden. Vrouwen die interesse hadden konden een foto insturen van hun vagina met het papiertje #AutoblowVaginalBeautyContest ernaast. Vervolgens kon iedereen online een stem uitbrengen.

De drie winnaressen krijgen een flinke geldsom én een trip naar Los Angeles cadeau... om een 3D-scan te laten maken van hun vagina's natuurlijk. De wedstrijd liep af op 10 juli... benieuwd wat de resultaten zullen zijn!