Top 10 opvallendste celeb broers

Geüpdatet op 28 januari 2016 door ELLE België
Top 10 opvallendste celeb broers

collage broers

Een wereldberoemde broer hebben, blessing or curse? We zoomen in op de al dan niet bekende (en even hete) broers van deze celebs: 

1/

Taylor en Austin Swift

Taylor Swift broer

Surprise, surprise: Taylor Swift heeft een broer en die is van plan uit haar schaduw te stappen. Op Twitter beschrijft de lolbroek zichzelf als "Winner of the 2006 Ellis Middle School 8th grade Social Studies Award", maar stiekem is hij ook een beginnend acteur die momenteel zijn ding doet op de set van de thriller I.T -in het gezelschap van niemand minder dan Pierce Brosnan. Hij is knap, heeft gevoel voor humor en kan blijkbaar een aardig potje acteren -iets zegt ons dat we nog niet zijn uitverteld over deze jongen...

2/

Zac en Dylan Efron

zac dylan

Dylan Efron, de jongere broer van Zac, blijft veelal op de achtergrond: hij heeft geen Twitter of Instagram, en wordt maar zelden in het openbaar gespot met zijn broer. De foto die Zac Efron onlangs op Instagram postte (rechts) met het simpele onderschrift "#brothers" is de wereld rond gegaan en doet vele harten sneller slaan. Is Dylan nu echt groot geworden?

Lees ook het hilarische en superschattige gedicht dat Dylan in het zesde leerjaar schreef:

3/

James, Dave en Tom Franco

489025-dfbb5cee-6866-11e4-a2ee-db0b93f02857

James Franco brak in 2001 door toen hij de hoofdrol scoorde in een biopic over James Dean. Een paar jaar geleden verscheen zijn jongere broer Dave op het toneel: zijn killer looks zijn te bewonderen in onder andere 21 Jump Street en Now You See Me. Blijkbaar is er nog een derde Francobroer, Tom, die af en toe wel eens acteert maar eigenlijk hoofdzakelijk kunstenaar is.

4/

Brad and Doug Pitt

Top 10 opvallendste celeb broers - 4

De drie jaar jongere broer van Brad, Doug, is zakenman en doet enorm veel liefdadigheidswerk: hij is onder andere de oprichter van Care To Learn, een organisatie dat fondsen werft voor de gezondheid van kinderen in de Verenigde Staten, en officiële goodwill ambassadeur van Tanzania.

5/

Luke, Owen en Andrew Wilson

Top 10 opvallendste celeb broers - 5

Weinig mensen beseffen dat Luke en Owen Wilson broers zijn, laat staan dat ze nog een oudste broer hebben: Andrew (links) is ook acteur. Hij had een paar kleine rolletjes in onder andere in Whip it en Charlie's Angels.

6/

Ashton and Michael Kutcher

twins-3

Wist je dat Ashton Kutcher een tweelingbroer heeft? Michael werd geboren met een hersenverlamming, waardoor zijn motorfuncties slecht ontwikkelden. Op zijn dertiende onderging hij zelfs een harttransplantatie. Hij zegt dat hij zijn broer Ashton als zijn beste vriend beschouwt.

7/

Adam en Michael Levine

Schermafbeelding 2015-07-14 om 12.13.53

Adam Levine is heel close met zijn jongere broer Michael, die hij vaak meeneemt achter de schermen van The Voice. Michael kwam een paar jaren geleden uit de kast, wat Adam publiekelijk gesteund heeft.

8/

Liam, Chris en Luke Hemsworth

"Rush" Toronto International Film Festival Gala

Luke is de oudere broer van de Australische hunks Chris en Liam. Hij speelt vooral in Australische soaps mee, maar heeft in 2012 getekend bij het managementbedrijf dat ook instaat voor zijn twee broers. Hij zou graag ook in de Verenigde Staten doorbreken, maar het juiste moment valt nog af te wachten aangezien zijn vrouw en vier kleine dochtertjes mee moeten verhuizen.

9/

Ben en Casey Affleck

Top 10 opvallendste celeb broers - 9

Golden boys Ben en Casey Affleck zijn acteurs, regisseurs, screenwriters en producers. Ben won twee Oscars, eentje voor zijn screenplay voor Good Will Hunting (1997) en beste film voor Argo (2012). Casey won een Oscar voor beste mannelijke bijrol in de film The Assassination of Jesse James (2007). Ben is nog net iets bekender dan Casey, ook door zijn tumultueuze relaties met Gwenyth Paltrow, Jennifer Lopez, en Jennifer Garner, met wie hij dit jaar uit elkaar ging.

10/

Matt and Kevin Dillon

rs_1024x759-150406162917-1024.Dillon.tg.122011

In Entourage speelt Kevin Dillon de rol van Johnny Drama, de minder succesvolle broer van filmster Vincent Chase. Ook in het echte leven staat hij in de schaduw van zijn broer Matt, bekend van onder andere Crash.

11/

Shannon and Jared Leto

Top 10 opvallendste celeb broers - 11

Jared Leto begon een succesvolle acteercarrière in de jaren negentig en werd een wereldster na zijn rol als een transgender vrouw in Dallas Buyers Club, waar hij een Oscar voor kreeg. Hij is verder de zanger van de groep Thirty Seconds to Mars, die hij in 1998 oprichtte met zijn oudere broer Shannon (rechts).

(Stagiaire Astrid Van Wambeke)