5 make-uplesjes voor brildragers

Geüpdatet op 3 Oktober 2017 door Laure Vandendaele
5 make-uplesjes voor brildragers

Pas jij je make-up aan als je een bril op hebt? En hoe doe je dat dan precies? De beautyvloggers, onze privé make-upartiesten op het internet, staan ons zoals altijd bij met heel wat goede raad.

Wie regelmatig met een bril op de neus de deur uit gaat, kent het dilemma vast: moet je nu net meer of minder make-up op? Verdwijnen je kijkers in het niets als je een smokey eye met een smokey montuur combineert? En wat doe je in hemelsnaam met je wenkbrauwen? Nadat You Tube-fenomeen Michelle Phan jaren geleden als een van de eerste beautyvlogsters een handige 'How To' video rond dit thema op het net zwierde, volgden heel wat brildragende make-upartiesten haar voorbeeld. Ook de video waarin Phan uitlegt welke montuur bij welke gezichtsvorm past, groeide snel uit tot een van de meest bekeken filmpjes uit haar rijke oeuvre. Meer recent maakte ook die andere make-upartiest en You Tube-superster, Lisa Eldridge, een uitgebreide video vol make-uptips voor brildragende vrouwen.

Beautylovers met een slecht zicht weten vast ook hoe vervelend het is wanneer je pas gepoetste bril onder de foundation of highlighter hangt. Blogster Ruby Golani vertelt hoe je dergelijke ongemakjes voorkomt.

LEES OOK: 6 beautyvloggers die je moet volgen.

LISA ELDRIDGE: MAKE-UP FOR GLASSES

1/

MICHELLE PHAN: THE BEST GLASSES FOR YOUR FACE SHAPE

2/

TANYA BURR: EVERYDAY MAKE-UP FOR GLASSES WEARERS

3/

POPPY RAWSON: MAKE-UP TUTORIAL FOR GLASSES

4/

RUBY GOLANI: MAKE-UP FOR GLASSES